BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Otelciyi kardeşi ipten aldı

Bodrumlu otelci Halil Susam, evinde iple kendini asarak canına kıymak istedi

Abone ol

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, eşinden bir süre önce boşandığı için bunalımda olduğu ileri sürülen 29 yaşındaki Halil Susam, evinin pergolasına bağladığı iple kendini asarak canına kıymak istedi. Susam, tesadüfen kendisini ziyarete gelen kardeşi Hüsniye Susam tarafından, kurtarıldı.

Olay, Kumbahçe Mahallesi, Tepecik Sokak, Numara 9'da, bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Bir otelde işletme müdürü olarak çalışan Halil Susam, bir süre önce eşinden boşandığı için bunalıma girerek, evinin pergolasına bağladığı çamaşır ipini boynuna geçirerek, kendini asmak istedi.

Bu sırada, tesadüfen ziyarete geldiği ağabeyi Susam'ı pergolada asılı gören 21 yaşındaki Hüsniye Susam, bacaklarından tutarak havaya kaldırdı. Bir yandan da avazı çıktığı kadar bağıran Hüsniye Susam, komşulardan yardım istedi. Hüsniye Susam'ın çığlıklarına koşan komşuları, ipi keserek Halil Susam'ı asılı olduğu yerden indirdi.

Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halil Susam, tedaviye alındı. Üç gündür işe gitmediği öğrenilen Susam'ın sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre psikolojik tedavi uygulanacağı belirtildi. Hüsniye Susam, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Susam'ın olayı duyan arkadaşları, hastaneye akın etti.