BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.455,98
HABER /  GÜNCEL

Otel odasında fantezi dolu intikam

Sevgilisinin özel şeylerini başkalarıyla paylaştığını öğrenen Ecem M., akıl almaz bir intikam planı yaptı.

Abone ol

İstanbul' da evlenme planları kurduğu aynı işyerinde çalıştığı sevgilisi Fınar G.'nin yaşadıkları özel şeyleri iş arkadaşlarıyla paylaşmasına sinirlenen Ecem M.'nin intikam planı cezaevinde son buldu.

Genç kız önce sevgilisini "Sana unutamayacağın bir gece yaşatacağım, gelirken nişan yüzüklerini de al gel" dedi.

Beyoğlu'nda bir otelde buluştuğu sevgilisiyle birlikte önce maske taktı. Ardından sevgilisini soyup plastik kelepçeyle yatağa bağladı. Daha sonra odaya yüzünde maske olan bir başka erkek arkadaşını aldı. İçeri giren kişi, kelepçeyle bağlı olan Fırat G.'yi darp ederek yüzüne sıktığı gazla bayılttı. Ecem M. ile suç ortağı, Fırat G.'nin 300 TL parasını, nişan yüzüklerini ve cep telefonunu alarak kaçtı. Boğuşma sırasında yere düşen mumlardan birinin halıyı yakması üzerine yangın çıkan odadaki baygın genci ise otel görevlileri kurtardı. Ecem M. ile erkek arkadaşı suç ortağı Deniz C. polis tarafından yakalandı. Ecem M. poliste verdiği ifadesinde "Onunla başlarda güzel bir ilişkimiz vardı. Evlenmeyi düşünüyordum. Ancak bir süre sonra işyerinde bulunan arkadaşlarına ilişkimizle ilgili her şeyi anlattığını öğrendim. Bütün özel hayatımızı biliyorlardı. Buna çok kızdım. Ondan intikam almak için böyle bir plan yaptım. Şimdi çok pişmanım" dedi. İki kişi gasp suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAYILTAN FUHUŞ BASKINI

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]Beyoğlu'daki bir striptiz barda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine baskın yapan polis, Rus, Ukrayna, Belarus ve Moldova uyruklu 25 kadını gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen kadınlardan biri bayıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Beyoğlu'nda bir striptiz barda fuhuş pazarlığı yapıldığı yolunda aldıkları ihbar üzerine harekete geçti. İki polis memuru müşteri gibi içeri girerek masalarına gelen iki kadın ile otelde fuhuş yapmak için pazarlık yaptı. Geceliği 300 TL'ye kadınlarla fuhuş için anlaşan polisler dışarıda bekleyen meslektaşlarını telefonla arayarak aralarında kullandıkları, "Biz danstayız. Siz de gelin" parolasıyla baskın için start verdi. Yapılan baskında kaçmaya çalışan Rus, Ukrayna, Belarus ve Moldova uyruklu 25 kadın gözaltına alındı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlar yüzlerini çanta ve montlarıyla gizlemeye çalıştı. Kadınlardan biri ise emniyetin merdivenlerinde bayıldı. Kadınların yapılan işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği belirtildi.

ESKORT KIZLAR DA YAKALANDI

İnternet üzerinde erkeklerle tanışıp evlerinde fuhuş yaptıkları ileri sürülen 9 kadın, Ümraniye, Ataköy ve Beylikdüzü'nde polisin yaptığı baskınlarda gözaltına alındı. Kadınların erkeklerle 600 ile 800 TL arasında fuhuş yaptıkları belirtildi.
 

KAMERALARA YAKALANINCA...

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Mersin'de bir alışveriş merkezinde kasada ödeme yapan müşterinin unuttuğu kredi kartını alarak başka mağazalarda kullanan kadın, güvenlik kameraları tarafından görüntülenince yakalandı.

Bir alışveriş merkezine arkadaşı ile birlikte gelen kişi alışveriş yaptıktan sonra ödeme yapmak için kasaya yaklaştı. Bu sırada kendisinden önce kasaya gelen bir erkek müşteri, kredi kartı ile ödeme yaptı. Mağaza görevlisi, müşterinin kredi kartını pos makinasından geçirdikten sonra iade etmek için masanın üzerine koydu. Ancak dalgın müşteri, kartı masanın üzerinde unuttu. Bunu fırsat bilen kadın kasanın önüne yanaşıp bir süre tereddüt ettikten sonra, unutulan kredi kartını alıp cebine koydu. Yaptığı alışverişi kendi kredi kartıyla ödeyip mağazadan ayrıldı. Olaydan bir süre sonra kaybettiği kredi kartının başka birileri tarafından kullanıldığını fark eden müşterinin şikayeti üzerine harekete geçen polis,güvenlik kamerası görüntülerinden kadını yakaladı. 

13 YAŞINDAKİ KIZLA ARABADA BASILDI...

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]

Adana'da, evli 31 yaşındaki Gürsel K., otomobil içinde komşusunun kızı 13 yaşındaki H.L. ile cinsel ilişkiye girerken polis tarafından yakalandı.

Gürsel K. sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Adnan Menderes Bulvarı'nda devriye gezen polis ekipleri, göl kenarında park halindeki otomobili incelemek için yanına yaklaştı. Otomobilden sesler geldiğini fark eden polis, H.L. ile Gürel K.'yı aracın içinde yarı çıplak halde buldu. Gürsel K., 'küçük yaştaki kıza cinsel istismar' suçundan gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen H.L. ifadesinde, "Beni gezdirmek istediğini söyledi. Göl kenarına gittik, arabanın içinde otururken beni sevdiğini, evlenmek istediğini söyledi. Bacaklarımı okşayıp, öpmeye başladı. Çok korkmuştum ama etrafta yardım isteyecek kimse olmadığı için sesimi çıkartamadım. Benimle ilişkiye girerken polisler geldi" dedi.

Otomobilde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu da çıkarken, evli olduğu öğrenilen Gürsel K., sorgusunda H.L.'ye cinsel istismar suçlamasını kabul etmedi. Şüpheli, "Kardeşi onu para karşılığı erkeklere pazarlıyordu. Ben zorla bir şey yapmadım. Para karşılığında otomobilde ilişkiye girdik" diye kendini savundu. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Gürsel K.,tutuklandı.