BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ÖSYM sürpriz yaptı sonuçları bugün açıkladı!

YGS sonuçları açıklandı osym sonuçları sürpriz yaparak bugün açıkladı. Adaylar YGS sonuçlarını T.C numaraları ile sorgutabiliyorlar.

Abone ol

2015 YGS sonuçları bugün açıklandı, sonuc.osym.gov.tr adresinde erişime açıldı. Adaylar sonuçlarını T.C numaraları ile öğrenebilecekler. ÖSYM'nin sonuçlarını yarın açıklaması beklerken büyük bir sürpriz yaparak YGS sonuçlarını bugün açıkladı. Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. 2015-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Sınava giren adayların cevap kağıtları daha sonra erişimlerine açılacak. Adaylar, kendi cevap kağıtlarının görüntüsüne, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

YGS SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

ÖSYM Başkanlığınca, kurumda herhangi bir kriz veya kriz toplantısının söz konusu olmadığı bildirildi. 

ÖSYM, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, bugün ulusal bir gazetede yer alan "ÖSYM'de kriz" başlıklı habere ilişkin paylaşımda bulunuldu.

Bu başlığın tamamen gerçeğe aykırı olduğu vurgulanan paylaşımda, "Kurumumuzda herhangi bir kriz veya kriz toplantısı söz konusu değildir. Tüm kurum yetkililerinin ve personelinin yalnızca Pazar günü yapılmış olan 2015-YGS sonuçlarını mümkün olan en kısa sürede ve açıklama gayretinde olduğunun bilinmesini isteriz" bilgisi verildi.