BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Örtünün altındaki acı tesadüf!

Çalıştığı kahvehanenin 50 metre ötesinde kaza oldu. Kazaya bakmaya giden adamı acı bir sürpriz bekliyordu.

Abone ol

Annesi ve ablasıyla birlikte Adapazarı´ndaki halasına giden 14 yaşındaki Enis Öztürk yolun karşısına geçmek isterken kamyon altında kalarak feci şekilde öldü. Küçük çocuğun olay yerine 50 metre uzaklıkta kahvehade çalışan babası Ahmet Öztürk kaza oldu haberini alır almaz geldiği olay yerinde eşi ve kızını ağlarken görünce ölenin oğlu olduğunu anlayıp şoka girdi.

Alınan bilgilere göre Kaza, Karaçam köyü mevkiinde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. iddialara göre bir süre önce yapılan üst geçitten geçmek yerine caddeden karşıya geçtiler. Annesi ve ablasını takip eden Enis karşıya geçerken Selim Y. (45) idaresindeki 41 U 6901 plakalı kamyonun altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirirken çarpan kamyon ise 67 metre sonra durabildi.

KAZA OLDU DİYE GELDİ OĞLUNU GÖRDÜ

Kazanın köyde duyulması üzerine kaza yerine 50 metre uzaklıkta köy kahvesinde çalışan 2 çocuk babası Ahmek Öztürk kalabalığın bulunduğu yere geldi. Kaza yerinde eşi ve kızını ağlarken gören Ahmet Öztürk yerde üzeri gazete kağıdı ile kapalı olan cesede baktığında bunun oğlu Enis olduğunu görünce yıkıldı.

ÜSTGEÇİT FAALİYETE GEÇMEMİŞ

Oğluna dokunmak isteyen babayı jandarmalar güçlükle sakinleştirdi. Kazaya karışan kamyon şöförü jandarma tarafından gözaltına alınırken Karaçam Köyü Muhtarı Kazım Mercan, duble yol çalışmaları nedeniyle sürekli kazaların olduğunu belirterek, “Üstgeçit yapıldı ancak henüz faaliyete geçmedi. Trafik ışıkları konuldu ama çalışmıyor. Yan yollar yapılmadı. Burası çok tehlikeli. Bir an önce önlem alınmalı” dedi.

O ACI ANLAR

[PAGE] [PAGE] [PAGE]