BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.431,82
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı

AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı. Yılmaz, akşam saatlerinde twitter üzerinden Numan Kurtulmuş'u çok sert sözlerle eleştirmişti.

Abone ol

AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın görevden alındığı iddia edildi. Yılmaz, dün akşam saatlerinde twitter üzerinden Numan Kurtulmuş'u çok sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz, İnternethaber.com'un duyurduğu istifa haberi sonrası sosyal medyada tepkilere neden olan Kurtulmuş'a yönelik tweetlerini sildi.

Protokol kavgasıyla gündeme gelen Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti'yi karıştırdı. Yılmaz'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği belirtildi.

İnternethaber.com'un Türkiye'ye duyurduğu bu şok gelişme sonrası Yılmaz, twitter hesabından üst üste AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u hedef alan tweetler attı. Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılmadan önce yaptığı konuşmaya ilişkin video yayınlayan Yılmaz, "Edebinizi takının” diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri…Demek ki, “Ne oldum değil, ne olacağım demeli!” ifadesini kullandı. 

O TWEETLERİ TEMİZLEDİ

Yılmaz, sosyal medyada tepkilere neden olan tweetlerini kısa süre sonra tamamen sildi.

NELER OLDU?

Geçtiğimiz yıl Aybastı Perşembe Yayla Şenliğinde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz'ın korumaları arasında kavga çıkmıştı. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın arasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay nedeniyle küskünlük yaşandığı öne sürülmüştü. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğünden merkeze gitmiş, ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atanmıştı.

Protokolde kavga! Bakan Kurtulmuş olay yerinden uzaklaştırıldıProtokolde kavga! Bakan Kurtulmuş olay yerinden uzaklaştırıldıProtokolde kavga! Bakan Kurtulmuş olay yerinden uzaklaştırıldıProtokolde kavga! Bakan Kurtulmuş olay yerinden uzaklaştırıldıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz kimdir?