BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,06
HABER /  GÜNCEL

Ördeğe tecavüzün raporu çıktı

Bursa'daki ilginç tecavüz iddiasının raporu hazırlandı. İlk bulgular tecavüzün olduğu yönünde!

Abone ol
Bursa'da 50 yaşındaki dört çocuk babasının tecavüz ettiği öne sürülen ördekle ilgili veteriner raporu tamamlandı. Raporda hayvanın rektal bölgesinde deformasyon olduğu, sperm izine ise rastlanmadığı bilgisi yer aldı.
 
Evli ve 4 çocuk babası inşaat işçisi A.Ç., aşırı alkollü olarak geldiği kayınpederi Salih A.'nın teras katındaki bir yatakta uykuya daldı. A.Ç. sabah erkenden evden ayrılırken, ördeklere yem vermek için terasa çıkan Salih A., kümesteki 3 ördekten birinin arkasının kanlar içinde olduğunu ve yürüyemediğini gördü.

YATAĞINDA KAN İZİ VAR

Damatlarının yattığı yatakta da kan izleri olduğunu gören yaşlı adam Emek Polis Merkezi'ne giderek, damatlarının hayvana tecavüz ettiğini iddia etti. Ördek, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne gönderildi. Burada yapılan ilk incelemede ördekte tecavüz bulgularına rastlandı. Yaşlı çiftin şikayetiyle yakalanıp gözaltına alınan A.Ç., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. A.Ç., iddiaları reddedip, iftiraya uğradığını öne sürdü.

TECAVÜZ BULGULARI VAR 
 
Tedavisi yapılan ördek sahibine teslim edilirken, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin ördekle ilgili raporu tamamlandı. Raporda hayvanın rektal bölgesinde deformasyon olduğu, sperm izine ise rastlanmadığı ifadeleri yer aldı. Karakola ulaşan raporun en kısa zamanda savcılığa gönderileceği bildirildi.