BIST 11.009
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.502,49
HABER /  GÜNCEL

Oral Çalışlar çok fena yakalandı

Oral Çalışlar, Kılıçdaroğlu için zavallı adam dedi ardından özür diledi. Nedeni ise bu sözlerinin canlı yayına yansıması!

Abone ol

İNTERNETHABER- Gazeteci Yazar Oral Çalışlar, CNN Türk'ün kurbanı oldu. Ahmet Hakan'ın sunduğu programına katılan Çalışlar'ın mikrofonu canlı yayın sırasında açık unutulunca olanlar oldu. Çalışlar'ın Kılıçdaroğlu konuşurken kullandığı"zavallı adam sözleri" canlı yayına yansıdı. İşte Çalışlar'ın fena yakalandığı o anlar;

Referandum sonuçlarının değerlendirildiği CNN Türk'deki Ahmet Hakan'ın programında gazeteci Oral Çalışlar'ın mikrofonu açık unutulunca olanlar oldu. Stüdyoda bulunan Çalışlar'ın Kılıçdaroğlu için kullandığı "zavallı adam" sözleri ekrana yansıdı.

HAKAN'DAN "ZAVALLI ADAM" AÇIKLAMASI

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in de katıldığı programda yaşanan hata üzerine bir açıklama yapan Ahmet Hakan, Oral Çalışlar'ın mikrofonunun Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki canlı yayınının ekrana getirildiği anda açık unutulduğunu söyledi. Bunu üzerine kendisine söz verilen Çalışlar, zavallı tabiri nedeniyle incitici bir durumun ortaya çıkmasından ötürü Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi.

İşte canlı yayında yaşanan o anlar;