BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.496,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da dolmuş otobüse çarptı!

Adana'da bir dolmuşun belediye otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada ikisi ağır 14 kişi yaralandı.

Abone ol

Kaza, D-400 karayolu TEKEL önündeki otobüs durağında meydana geldi. İsmail Palta'nın kullandığı 01 M 0496 plakalı Yeşilevler dolmuşu, durakta yolcu indiren Gönül Güngör'ün kullandığı 01 BV 861 plakalı Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüse arkadan çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada dolmuşta bulunan ikisi çocuk 13 kişi ile sürücü Palta yaralandı.

Ambulansların yaralılara yetişemediği kazada büyük bir panik yaşandı. Dolmuşta sıkışan sürücüyü Büyükşehir Belediyesine ait CANKUR ekipleri kurtardı. Olay yerine 8 ambulans gelirken, yaralıları CANKUR ekipleri omuzlarında taşıdı. Ambulansların yetersiz olmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Kazada yaralanan bir vatandaş durumu daha ağır olan eşinin baş ucundan ayrılmayarak 'Aşkım nolur beni bırakma' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizleri geçirdi.

Otobüste bulunan yolcular arkadan bir patlama sesi duyduklarını ve otobüsün içine savrulduklarını anlatarak, ilk olarak aracın lastiğinin patladığını sandıklarını, aşağıya indiklerinde dolmuştan savrulan yaralıları gördüklerini söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.