BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Onurlu adamın asil gözyaşları

Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da enilgiye rağmen kaleci Onur'un performansı övgü aldı.

Abone ol

Kentteki yerel gazeteler, art arda iki sarı kart ile maçın 26. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Umut'u eleştirdi. Kaleci Onur'un maç boyunca yaptığı kurtarışlar ise övgü topladı.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi ''Umut'u yok, ama Onur'u var'' başlığıyla verdiği haberde ''İkinci kaptan 26. dakikada oyundan atıldı. Genç kaleci 90 dakika direndi, ama yenilgiyi önleyemedi'' ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi ise ''Onur daha ne yapsın'' başlığını atarken takımda ''onuru'' ile mücadele eden tek oyuncunun Onur olduğunu, 90 dakika canını dişine takarak savaşan kaleciyi takım arkadaşlarının adeta izlediğini yazdı.

Türksesi Gazetesi de ''Onurumuz var, Umudumuz yok'' başlığını kullanırken Umut'un kırmızı kart gördüğü maçta bordo-mavililerin, bu sezon en kötü oyununu oynayarak hayal kırıklığı yarattığına, Onur'un başarılı kurtarışlarıyla alkış aldığına yer verdi.

Taka Gazetesi ise ''Umutsuz vaka'' başlığını atarken ''Umut'un atılması bütün dengeleri bozdu. Milli kaleci kritik kurtarışlar yaparak takımına güç verdi. Ancak 90 4. dakikada gelen gole engel olamayan Onur, sahayı gözyaşlarıyla terk etti'' diye yazdı.

Karadeniz Gazetesi ise Onur Recep'in geniş fotoğrafını kullandığı haberinde ''Eskişehir'de Umut takımını 10 kişi bıraktı. Onur kalesinde aslanlar gibi savaştı. 90 4'te gelen gol ise dünyamızı kararttı'' dedi.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise ''Umutsuz belki, Onursuz asla'' başlığıyla yer verdiği haberinde Onur'un kalesinde devleştiğini yazdı.

Trabzonspor'un taraftar sitelerinden bordomavi.net ise ''Onurlu adamın asil gözyaşları'' ifadeleriyle genç kaleciye destek çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Onur'un mücadelesine ilişkin, ''Trabzonspor'un her futbolcusu yürekten mücadele etmeli. Onur da çok iyi mücadele etti. Bunun da karşılığını almak istedi, ama son dakikada yenen gol onu çok üzdü. Umarım bundan sonrada böyle iyi maçlar çıkarmaya devam eder'' dedi.