BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Önemli toplantı başladı

Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ...

Abone ol

Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ankara’daki temaslarına devam ediyor. Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı’na katılmak üzere Başbakanlık Merkez Bina’ya gelen Aliyev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kapıda karşılandı. Gazetecilere birlikte poz veren Cumhurbaşkanı Aliyev ve Başbakan Erdoğan, daha sonra Başbakanlık Merkez Binası’na girdi. Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı’nda enerji alanı, ticaret hacminin attırılması, bölgesel konular ve ekonomik ilişkiler masaya yatırılacak. Toplantı sonrası Aliyev ve Erdoğan ortak basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi onuruna AK Parti Genel Merkezi’nde öğle yemeği verecek.
(İHA)