BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.510,74
HABER /  MAGAZİN

Önder Bekensir'den bomba açıklamalar

Önder Bekensir, Demet Akalın'la ilişkisinin bilinmeyenlerini anlattı. İşte onun herkesi şaşırtan açıklamaları...

Abone ol

Demet Akalın'ın 2 yıl fırtınalı bir aşk ve evlilik yaşadığı Önder Bekensir, '2. Sayfa' programında nasıl bir ilişki yaşadıklarını anlattı.

Önder Bekensir, "Ben evlilik ve çocuk istedim. Demet de bunu yapamayacağını söyledi. Zaten güvenim ve sevgim kalmamıştı. Ayrıldık. Demet'i hiç aldatmadım''dedi

Önder Bekensir, "Birbirinizden ayrılıp başkalarıyla flört ediyor, sonra yeniden birleşiyordunuz. Bunu nasıl kaldırıyordunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Yaşadıklarımızı sıfırlayıp devam ediyorduk. Ben 20 yaşımdan 33'e kadar Amerika'da yaşadım. Klasik Türk erkeği gibi düşünüp hareket etmem. Daha modern biriyim. Demet'le bir araya geldiğimde geçmişi unutuyorduk."

Önder Bekensir, "Ben evlilik ve çocuk istedim. Demet de bunu yapamayacağını söyledi. Zaten güvenim ve sevgim kalmamıştı. Ayrıldık. Demet'i hiç aldatmadım. Geçen Temmuz'da Çeşme'de Sinem Orhon'la görüntülendiğimde de ilişkimiz bitmişti. Yani ihanet yoktu. Demet arayıp 'evlilik' teklif etse bile cevabım 'Hayır' olacak. İnsan ölünün arkasından bile yas tutuyor. Ben ayrılıktan sonra üzüntüden evden çıkamazken tatsız şeyler oldu işte" dedi. Önder Bekensir "Demet Akalın'ın yeni sevgilisini biliyor musunuz?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Hayır, kendisini hiç takip etmiyorum. Magazin eklerine de bakmıyorum."