BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.399,93
HABER /  GÜNCEL

Önce telefon etti, sonra intihar!

Polis memuru telefonda konuşurken ağlamaya başladı, sonra tuvalete gitti ve silah sesi işitildi.

Abone ol

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde polis memuru 39 yaşındaki Musa Önal, cep telefonuyla konuştuktan sonra ağlayarak gittiği akaryakıt istasyonun tuvaletinde, tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay saat 10.30'da İstiklal Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Emir Komuta Kontrol Merkezi Amirliği'nde görev yapan evli ve 3 çocuk babası Musa Önal, Devlet Bahçeli Tesisleri'nde yapılan Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğinde görevlendirildi. Burada güvenlik önlemi alan ekipte yer alan Önal, cep telefonuyla bir süre konuştuktan sonra ağlamaya başladı. Kiminle konuştuğu öğrenilemeyen Önal, tesislerin yan tarafındaki akaryakıt istasyonunun tuvaletine gitti. Kısa süre sonra buradan silah sesi geldi. Arkasından gelen meslektaşları tarafından kanlar içinde bulunan Önal'ın, olay yerinde öldüğü anlaşıldı. Başına tabancasıyla tek kurşun sıkarak yaşamına son veren Önal'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ceyhan Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen, polis memurunun herhangi bir sorunu veya borcu bulunmadığını, intihar etmesine neden olan olayı araştırdıklarını söyledi.