BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,75
ALTIN 2.399,68
HABER /  GÜNCEL

Önce öz teyzesine tecavüz etti ardından...

Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nden 4 gün izin alarak çıkan bir zanlı 3 kişiye tecavüz etti

Abone ol

Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nden 4 gün izin alarak çıkan bir zanlı, Nevşehir’de ikisi erkek çocuk, biri sağır ve dilsiz öz teyzesi olmak üzere 3 kişiye tecavüz ettikten sonra kayıplara karıştı.

Nevşehir nüfusuna kayıtlı bulunan S.G. (29), bir yıl önce küçük çocuklara cinsel taciz, hırsızlık, adam dövme gibi suçlardan yakalanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi’ne konuldu.

3 ay önce ise cezası 500 günden az olanlar için kanun kapsamında Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’ne gönderildi. Cezaevinden 4 gün için izin alarak Nevşehir’e gelen zanlı, önce Mehmet Akif Mahallesi’nde bir evde oturan 60 yaşlarında sağır ve dilsiz öz teyzesine, sonra da aynı mahallede bulunan evlerinin önünde birbiriyle sohbet eden 8 ve 10 yaşlarında 2 erkek çocuğu zorla tenha bir mekana götürerek tecavüz etti.

10 yaşındaki çocuğu direnmeye çalışması üzerine darp ettiği de öğrenildi.

S.G, sonrasında kayıplara karıştı. Polis, zanlıyı yakalamak üzere soruşturma başlattı.

VİRAJI ALAMAYINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ARACIN ALTINDA CAN VERDİ

Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'ne bağlı Kızılcakaya Köyü'ne pazardan pat patla dönen İsmail Gürel, aracın altında kalarak öldü.

5 çocuk babası 72 yaşındaki İsmail Gürel, sabah evden tarım aracı pat pat ile komşu Yunuslar pazarına gitti. Alışverişini yaptıktan sonra köyüne hareket eden Gürel, köy yolunda virajı alamadı ve araç devrildi. İlçe hastanesine kaldırılan Gürel, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kazayı öğrenen Gürel'in yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

YİNE HATALI SOLLAMA VE YİNE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Bursa'da dün gece hatalı sollama nedeniyle meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. 3 aracın karıştığı kazada yaralılar hastanelere kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Olay dün gece Ankara Yolu Bursa geliş istikametinde Davutdede Metro İstasyonu önünde 2345 te meydana geldi. Bir akrabalarının düğününden döndüğü öğrenilen 16 HH 254 plakalı aracın şoförü Muhammet Şahiner (30) Aydın Evgin (26) in kullandığı 16 KH 426 plakalı aracı sollamaya çalışırken arkadan çarptı.

Çarpma sonrası Şahiner in kullandığı araç takla atarken arkadan gelen 16 BOZ 39 plakalı aracın şoförü Sinan Ekici de Şahiner in aracına çarptı.Kaza sonrası Muhammet Şahiner ile birlikte kullandığı araç içerisinde bulunan Emre Aykut (12), Fatma Aykut (28) Özlem Aykut (22) Özge Aykut (18) yaralanırken öndeki araç içerisinde bulunan şoför Aydın Evgin(26 ),Özge Evgin (17) Aynur Evgin (28), Osman Evgin (22) hafif şekilde yaralandılar.Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.