BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,64
ALTIN 2.385,84
HABER /  GÜNCEL

Gelin,önce siyah sonra beyaz gelinlik giydi

Nevşehir'de fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan Dilek Derecik (30), düğününde hem beyaz hem de siyah renkte iki ayrı gelinlik giydi.

Abone ol

Nevşehir'de Makine Mühendisi Süleyman Sami Ozan (30) ile Öğretmen Dilek Derecik, Ürgüp ilçesindeki Mustafa Otel'de dünya evine girdi. Beşiktaş ile Galatasaray'ın İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği derbi müsabakası sırasında dünya evine giren Derecik, düğün salonuna beyaz bir gelinlikle girdi. Bir süre salonda beyaz gelinlikle kalan Derecik, düğünün ilerleyen saatlerinde bu kez siyah bir gelinlikle davetlilerin karşısına çıktı.

gelin-buy.jpeg

Çocuk yaşlardan beri fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Derecik, bu yüzden hem beyaz hem de siyah gelinlik giydiğini ifade etti. Siyah gelinliği bulmak için büyük çaba harcadığını ve sonunda internet üzerinden ABD'den sipariş ettiğini belirten Derecik, "Çok istediğim bir şeyi başardığım için mutluyum. Eğer Beşiktaş Galatasaray'ı yenmeyi başarsaydı daha da mutlu olacaktım" dedi.

Eşi gibi Beşiktaş taraftarı olan Ozan ise, "Beşiktaş için her şey feda ama siyah gelinlik bulmak gerçekten çok zor oldu. Sonunda internetten bulabildik ama benim ve eşim için yorucu bir tempoydu" diye konuştu.

gelin-2.jpeg