BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  MAGAZİN

Önce dayak yedi sonra da kovuldu

Leyla ile Mecnun' dizisinin setinde rol arkadaşı Ushan Çakır'dan dayak yiyen Ezgi Asaroğlu, başına gelmeyen kalmadı

Abone ol

TRT 1'de ekrana gelen ve kısa sürede kendi hayran kitlesini oluşturan Leyla ile Mecnun dizisi, geçtiğimiz günlerde dayak skandalıyla sarsılmıştı.

Dizinin setinde Arda karakterini canlandıran Ushan Çakır'ın, Leyla karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Asaroğlu'nun boğazını sıktığı ve saçından sürüklediği ortaya çıkmış ve olayın Çakır'ın sevgilisi olan ve aynı dizide rol alan Beste Bereket tarafından azmettirildiği iddia edilmişti. Bereket bu iddiayı yalanlarken, Ushan Çakır telefonlarını kapatıp ortadan kaybolmuştu.

KOVULDUĞUNU TWITTER'DAN AÇIKLADI

Olayın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan dizinin yapım şirketi Eflatun Film, "En adil çözümü bulacağız" açıklamasında bulunurken, durum yargıya intikal etmişti. Son yaşanan gelişme ise dizinin hayranlarını şok etti. Asaroğlu bugün Twitter'dan kovulduğunu açıkladı. Asaroğlu'nun kovulması özellikle sosyal medyada büyük yankı bulurken, Eflatun Film'den henüz bir açıklama yapılmadı.

USHAR ÇAKIR ÖZÜR DİLEDİ

Leyla İle Mecnun dizisinin setinde Leyla'yı canlandıran Ezgi Asaroğlu'na saldıran Ushan Çakır yaptığı açıklamayla özür diledi:

"Basında bugünlerde şahsım hakkında yeralan ve tamamen iki kişi arasında gerçekleşen talihsiz olayla ilgili olarak, öfkemi bir anlık kontrol edemediğim için öncelikle Ezgi Asaroğlu'ndan, yakınlarından, Eflatun Film ve Leyla ile Mecnun dizisine emeği geçen herkesten, dizi izleyicilerinden ve sevenlerimden tüm samimiyetimle özür diliyorum."