BIST 10.083
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.425,24
HABER /  GÜNCEL

Önce ağladı sonra güldü

Samsun'da yankesiciler tarafından içinde ziynet eşyaları çalınan kadın hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşadı.

Abone ol

Samsun'da yankesiciler tarafından içinde ziynet eşyaları ve bir miktar para bulunan çantası çalınan kadın, eşyalarının kısa sürece bulunmasının ardından sevincini polislere sarılarak yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Çiftlik Mahallesi'nde bir mağazada alışveriş yapan Cemile Gürbüz'ün bir anlık dalgınlığında yaralanan 3 kişi, içinde 520 TL, 3 altın bileklik, bir çift küpe ve kredi kartları bulunan çantasını alarak kaçtı.

Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine, olayı araştıran Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kısa sürede zanlıları yakaladı.

Benzer suçlardan çok sayıda kayıtları bulunan ve yaptıkları hırsızlık olayları nedeniyle, çeşitli mahkemelerce alışveriş merkezlerine girme yasağı bulunduğu öğrenilen G.Ö (16), D.G. (14) ve N.G. (12) çaldıkları malzemelerle yakalanırken, bulunan çalıntı eşya ve paralar da sahibine teslim edildi.

Cemile Gürbüz'e eşyaları Hırsızlık Bürosu Amiri Ali Osman Akbulut tarafından teslim edilirken, ziynet eşyası ve paralarının kısa sürede bulunmasından mutluluk duyduğunu belirten Gürbüz, sevincini polislere sarılaraK yaşadı.

Daha önce de evinin iki kez soyulduğunu belirten Gürbüz, şöyle konuştu:

''Ben de ne olur olmaz diye değerli eşya ve paralarımı yanıma alıyordum. Ancak bugün çantam çalındı. Böyle bir talihsizlik olmaz diye düşünüp hüngür hüngür ağlarken, çalınan para ve altınlarımın kısa sürede bulunup teslim edilmesi beni çok sevindirdi. Üzüntümden ağlarken şimdi sevincimden ağlıyorum. Bu sevinci yaşatan polislerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.''

Bu arada, olayın zanlısı olarak yakalanan 3 kişi ise yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.