BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

Önce acı sonra sevinç

Konya’da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazada öldü sandığı kocasının yanına koşa...

Abone ol

Konya’da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazada öldü sandığı kocasının yanına koşarak gelip feryat eden kadın, yerde yaralı bir şekilde yatan kocasının kendisiyle konuşması üzerine sakinleşti.
Kaza, saat 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.B. (28) yönetimindeki 42 BB 102 plakalı otomobil ile A.Ş. idaresindeki 42 BZ 127 plakalı panelvan minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma savrulan ve çöp konteynerine vurarak durabilen minibüsteki sürücü A.Ş. ve arkadaşı Saffet B. (43) camdan fırlayarak yola düştü. Kazayı gören vatandaşlar otomobilde bulunan yaralıyı indirdikten sonra sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak yola savrulan minibüs sürücüsü A.Ş’yi daha sonra da otomobil sürücüsü Y.B’yi ambulansa alarak hastaneye götürdü. Sağlık görevlileri yaralı Saffet B’ye müdahale ettiği sırada kazayı duyan yaralının eşi Şefika B. feryat edip koşarak kaza mahalline geldi. Kocasının öldüğünü sanan Şefika B. uzun süre çevrede bulunan vatandaşların “Eşinin bir şeyi yok yaralı” demesini dikkate almayarak sakinleşmedi. Acılı kadın Şefika B. yerde yaralı bir şekilde yatan Saffet B’nin konuşması üzerine sakinleşti. Ambulansa alınan Saffet B. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ambulansın olay yerinden ayrılması sonrası tekrar fenalaşarak yere oturan Şefika B. yakınları tarafından evine götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)