BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.439,38
HABER /  GÜNCEL

On lira vereyim annenin yerini söyle

Adana'da gerçekleşen olayda 3 çocuk annesi Sevda Kantekin'in eşi, sokak ortasında dehşet saçtı.

Abone ol

Adana'da üç çocuk annesi 26 yaşındaki Sevda Kantekin, boşanma davası açtığı eşi 34 yaşındaki Bilal Kantekin tarafından sokak ortasında bıçaklanıp, ağır yaralandı

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Bilal Kantekin, 2 ay kadar önce işkence gördüğü için evi terk edip, boşanma davası açan Sevda Kantekin'in gizlendiği evi aramaya başladı.

Mahallede dolaşırken, bir apartmanın önünde oynayan 5 yaşındaki oğlu E.'yi gördü. Bilal Kantekin, oğlunu yanına çağırıp, "Annenin yerini söyle sana para vereyim" diyerek 10 lira uzattı. Babasının verdiği parayı alan çocuk, annesinin aynı mahallede temizliğe gittiği evi yerini tarif etti.

BARIŞMAYI KABUL ETMEYİNCE BIÇAKLADI

Karısının yerini öğrenen Bilal Kantekin, apartmanın kapısında bağırarak Sevda Kantekin'i dışarı çağırdı. Bilal Kantekin, eşine barışma teklif etti, Sevda Kantekin, kabul etmedi.

Bunun üzerine sinirlenen Bilal Kantekin, üzerinde taşıdığı bıçağı çekip, Sevda Kantekin'e peş peşe vurdu. Sol kulak arkası, sırtı ve sol kolundan yaralanan Sevda Kantekin, "imdat" çığlıkları atarak kaçmaya başladı.

Kanlar içinde yaklaşık 200 metre koşan genç kadın, ailesinin oturduğu Özgür Apartman'ının önünde yere düştü. Çevredeki vatandaşlar kadının yardımına koştu.

Peşinden koşan Bilal Kantekin, kalabalığı görünce, ara sokaklara kaçıp, izini kaybettirdi. Kentinden geçen Sevda Kantekin, çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralı Sevda Kantekin, ilk müdahalenin ardından Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, ameliyata alındı.

İŞKENCEYE DAYANAMADI

Sevda Kantekin'in ailesi, enişteleri Bilal Kantekin'in aşırı kıskanç olduğunu, daha önce de bıçakla burnunu kesip, üzerine sıcak su dökerek işkence yaptığını iddia etti.

Kadının kız kardeşleri, gördüğü şiddet yüzünden evi terk eden Sevda Kantekin'in iki ay kadar önce eşini terk edip, kendine bir ev kiraladığı ve civar evlerde temizliğe giderek geçimini sağlamaya çalıştığını, bir ay önce de boşanma davası açtığını anlattı.

Annesinin yerini söyleyen E. ise şoka girip, yerdeki kanı göstererek, "Bu annemin kanı" diye ağladı. Polis, olaydan sonra kaçan Bilal Kantekin'i yakalamak için çalışma başlattı.

LUNAPARKTA 'TYPHOON' DEHŞETİ

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]Konyaaltı'nda bulunan lunaparkta saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, dün gece işe başlayan Özkan Kayhan (24) "Typhoon" isimli oyuncağa binen müşterilerin güvenliğini sağlıyordu.

Bir anlık dalgınlığı sonucu emniyet şeridini geçen Kayhan'a, kendi ekseni etrafında dönen ve yaklaşık 45 metre yüksekliğe çıkan oyuncak hızla çarptı.

Üzerinde bulunduğu platformdan beton zemine düşen genç ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşların çığlıklar atması üzerine durumu farkeden lunapark görevlileri ambulans çağırdı.

VATANDAŞLAR ŞOKA GİRDİ

Lunaparka gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan genci Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Aşırı derece kan kaybeden Kayhan yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Olayın ardından büyük şok yaşayan vatandaşlar oyuncağın etrafından uzaklaştırılırken polis çevrede incelemelerde bulundu. Lunapark yetkililerinin ifadelerine başvuran polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

'TYPHOON' NEDİR?

Türkiye'de ilk kez Antalya'ya getirilen "Typhoon" isimli oyuncak 36 kişilik olup yaklaşık 45 metre yüksekliğe ulaşıyor. İnsanları kendi ekseni etrafında döndüren oyuncak aynı zamanda hızlı bir şekilde ileri geri sallanıyor. Birkaç gün önce Antalya'daki lunaparka kurulan oyuncağa vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

ÜST KATA TIRMANDI KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]Antakya'da 18 yaşındaki Ceyhan Sarı, uydu antenini bozduğu gerekçesiyle komşusu 59 yaşındaki Ahmet Cengiz'i 3'üncü kata tırmanıp balkonda uyurken bıçaklayarak öldürdü.

2 hafta önce Almanya'dan memleketi Antakya'ya tatile gelen Ahmet Cengiz, üç katlı binanın çatısında onarım yaptı. Bu sırada ikinci katta oturan Ceyhan Sarı, uydu antenini bozduğu gerekçesiyle Ahmet Cengiz ile tartıştı. İkili aralasında tartışmayı gürültüyü duyup gelen komşularının araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı.

BALKONA TIRMANIP ÖLDÜRDÜ

Aralarında geçen tartışmayı hazmedemeyen Sarı, aynı gece saat 03.00 sıralarında üst kattaki balkona tırmanıp, balkonda uyuyan Cengiz'i göğsünden üç defa bıçakladı. Kanlar içinde kalan Cengiz, çığlık atarak yardım istedi. komşusunu bıçaklayan Sarı, tekrar balkondan kendi evine inip, olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ahmet Cengiz, kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, başlattıkları çalışma sonrası cinayet zanlısı olarak Ceyhan Sarı'yı, saklandığı adreste yakalayıp gözaltına aldı. ifadesine başvurulan zanlı, suçunu itiraf etti. Ceyhan Sarı, çıkarıldığı mahkeme de planlayarak adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖZGÜR KIZ HAYALİ SONA ERDİ.. SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

KOCAELİ'ndeki ailesiyle kavga edip, özgürlüğünün kısıtlandığını düşünerek evi terk eden 14 yaşındaki C.H.'nin 'özgür kız' hayali, Adana'da otogarda son buldu. C.H.'nin internette soysal paylaşım sitesinde tanıştığı erkek arkadaşı A.K.'nin duyarlılığı sayesinde, küçük kız polis tarafından koruma altına alındı.

Elektrik malzemeleri satan bir firmada çalışan A.K., bir ay kadar önce sosyal paylaşım sitesinde önce C.H. ile tanışıp arkadaş oldu. Sanal arkadaşlıklarını chat ve mail ortamında sürdüren C.H., önceki gün ailesiyle tartışıp, evi terk etme kararı aldı. Sırt çantasına doldurduğu bir kaç parça eşyayı yanına alan C.H. Kocaeli'nden otobüse binip, Adana'ya geldi.

Otogarda otobüsten inen C.H. cep telefonundan sohbet arkadaşı A.K.'yi arayıp, "Adana'ya geldim, otogarda seni bekliyorum" dedi. Sanal başlayan arkadaşlığın bu kadar ileriye gideceğini tahmin etmeyen A.K., küçük kızın "Adana'dayım" demesi üzerine şaşırdı.

A.K. polisi aradı, durumu anlatıp, yardım istedi. Gencin ihbarı üzerine harekete geçen polis, C.H.'yı otogarda bulup, korumaya aldı.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken C.H. götürüldüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde "Ailem bana çok kötü davranıyordu. Sürekli kavga ediyorduk. Özgürlüğümü kısıtlıyorlardı. Ben de sevdiğim gence kaçtım" diye yakındı.

Bir ay önce tanıştığı C.H. ile aralarında duygusal bir yakınlık olmadığını söyleyen A.K. ise "Hem onun, hem de kendi başımın derde girmesini istemediğim için polisten yardım istedim. O sadece arkadaşım" diye konuştu.

Bir gün Kayıp Şahıslar Bürosu'nda misafir edilen C.H., Kocaeli'nden gelen babasına teslim edilerek memleketine gönderildi.

KAZAYI HABER VERİRKEN CANINDAN OLDU

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]

Fransa'dan ailesinin yanına gelen Harmanbaşı ailesinden bir kişi ölürken kazaya birçok araç karıştı.

Kaza saat 16.00 sıralarında, Balıklar Kayası mevkiinde meydana geldi. Fransa'dan memleketi Karabük'e gelerek ailesinin yanında tatilini geçiren Satılmış Harmanbaşı, yönetimindeki 298 BCF 67 plakalı otomobili ile kaldırıma çarptı. Akaryakıt istasyonunun çıkışında durarak aracından inen Satılmış Harmanbaşı kazayı cep telefonuyla polise haber verirken, Safranbolu'dan Karabük istikametine gitmekte olan Nigar Kapanşahin yönetimindeki 16 ZK 657 plakalı otomobil çarptı.

Harmanbaşı'na çarpan otomobil daha sonra aracına çarptı. Harmanbaşı'na ait otomobil ise akaryakıt istasyonundan çıkan Olcay Yalçın yönetimindeki 78 SP 216 plakalı otomobile çarptı. Harmanbaşı olay yerinde ölürken, Harmanbaşı'nın aracında bulunan 20 yaşındaki Tuğçe Nak ile Nigar Kapanşahin ve Sami Kapanşahin yaralandı. Yaralılar, Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Satılmış Harmanbaşı'nın annesi Güllü Harmanbaşı, babası Ünal Harmanbaşı ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Satılmış Harmanbaşı'nın cesedine kapanan Güllü Harmanbaşı uzun süre ağladı. Harmanbaşı'nın sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan annesi ve yakınları ambulansla Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.