BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,05
ALTIN 2.504,74
HABER /  GÜNCEL

Ömer yardım bekliyor!

23 yaşındaki 190 kilo ağırlığındaki Ömer Kayaalp, sağlığına kavuşmak için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Abone ol

Tatvan Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden Ömer Kayaalp, AA muhabirine, kilolarından dolayı ciddi sağlık sorunu yaşadığını ve artık yaşamak istemediğini söyledi.

Maddi imkansızlıktan dolayı tedavi olamadığını ve artık hayattan hiçbir zevk alamadığını belirten Kayaalp, şunları ifade etti:

HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM

''Çok hızlı şekilde kilo alıyorum. Geçen sene kilom 180'ken, bu sene 190'a ulaştı. Artık hayattan hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Gece hiç yatamıyorum. Sabaha kadar yatağımda kıvranıyorum. Geçen sene yolda yavaşta olsa yürüyebiliyordum. Bu sene yolda yürüyemiyorum. Yürüdüğümde nefes alamıyorum. Nefes almada sıkıntı yaşadığım için geceleri hiç uyuyamıyorum. Bu nedenle herkesin uyuduğu saatleri ben uyanık şekilde geçiriyorum.''

Kilolardan dolayı eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldığını belirten Kayaalp, sağlığına kavuştuğu takdirde eğitimine devam edeceğini söyledi.

16 KİŞİ AYNI EVDE YAŞIYORLAR

Evli olan ağabeylerinin evinde 16 kişiyle birlikte yaşadığını ve ekonomik sıkıntı içinde olduklarını bildiren Kayaalp, babasının da kalp hastalığından dolayı bu sene ameliyat olduğunu, sağlıksız koşullarda yaşadığı için kilolarının daha çok sorun olduğunu ifade etti.

Uzman doktorlar gözetiminde tedavisini yaptırmak için devletten ve hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyleyen Kayaalp, ''artık yaşıtlarım gibi sağlıklı şekilde yaşamak, gülmek, spor ve günlük işlerimi yapmak istiyorum'' diye konuştu.