BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ömer Koparan’dan ikinci albüm

Müzik dünyasına ‘Hayal Ediyorum’ adlı ilk albümü ile giriş yapan Ömer Koparan, ‘Ölmeye Geldim’ adını verdiği yepyeni albümü ile müzik market...

Abone ol

Müzik dünyasına ‘Hayal Ediyorum’ adlı ilk albümü ile giriş yapan Ömer Koparan, ‘Ölmeye Geldim’ adını verdiği yepyeni albümü ile müzik marketlerde ve dijital platformda yerini aldı.
Yepyeni albüm iki akustik versiyonla birlikte toplamda altı parçadan oluşuyor. Albüme adını veren ‘Ölmeye Geldim’ ise albümün çıkış parçası seçildi. Albümde yer alan şarkıların bütün kayıtları Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosunda gerçekleşti.Albümde Gündem Yaylı Grubu ,gitarlarda Erdem Sökmen ve klarnette Kirpi Bülent gibi birbirinden değerli müzisyenler Ömer Koparan’a eşlik etti.
Müzik prodüktörlüğünü Selim Topsakal’ın yaptığı, söz ve müzikleri Ömer Koparan’a ait olan şarkıların video klip yönetmenliğini ve albüm prodüktörlüğünü İmre haydaroğlu üstlendi.

İLK KLİP ÇEKİLDİ
İlk video klip, çıkış parçası olan “Ölmeye Geldim” adlı hit şarkıya çekildi. Klip setinde 25 kişilik set ekibi ve 5 kişilik cast Ömer Koparan’a eşlik etti.
Elma Yapım etiketiyle müzik marketlerde ve dijital platformda yerini alan ‘Ölmeye Geldim’ müzik severlere doyasıya müzik keyfi yaşatacak.
(İHA)