BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Ömer Çelik'ten Ankara saldırısı açıklaması

86 vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısını değerlendiren Ömer Çelik, saldırının toplumsal birliği hedef aldığını vurguladı.

Abone ol

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin konuştu. Çelik saldırının toplumsal birliği hedef aldığını vurguladı.

86 vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısının son derece üzüntü verdiğini belirten Çelik, "Bu terör saldırısını gerçekleştiren her kimse lanetliyoruz. Teşkilatlarımıza programlarla ilgili gereken düzenlemelerin yapılması talimatını verdik. Bu saldırı son derece vahşi ve katliama yönelik bir eylemdir. Seçim öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi son derece provokatif bir eylemdir. Saldırıya ilişkin incelemeler sürüyor, henüz canlı bomba olup olmadığını doğrulayamıyoruz. Görgü tanıkları canlı bomba olarak ifade etti ama bunu söylemek için henüz erken. Önemli olan yaralı vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmasını ve paniğin sona ermesini sağlamak. Olay, Başbakanımız başkanlığında toplanan güvenlik zirvesinde detaylı olarak masaya yatırılacak" ifadelerini kullandı.