BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,73
ALTIN 2.489,32
HABER /  POLİTİKA

Ömer Çelik: Neyi kastettiklerini anlıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonrası hem yurt içinden hem de yurt dışından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti aleyhine kara propaganda faaliyetlerinin başlatıldığına vurgu yaparak, 'neyi kastettiklerini anlıyoruz' dedi.

Abone ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, "Bir kere daha kara propaganda faaliyetlerine başladılar. 'Erdoğan'ın siyasi hayatı bitti, AK Parti'nin siyasi hayatı sonuçlanıyor, Cumhur İttifakı başarılı olamadı' gibisinden. Bundan neyi kastettiklerini anlıyoruz. Türkiye'nin eli zayıflasın istiyorlar. Bu şer şebekeleri, kara propaganda odaklarıyla Yeni Zelanda'da o saldırıyı gerçekleştiren katil arasında sadece doz farkı vardır, onun gerisinde anlayış birliği olduğunu görüyoruz." ifadesinde bulundu.

Bu telaşa gerek yoktur

Çelik, İstanbul'da seçim sonuçlarına yapılan itiraza ilişkin, "CHP adayının, 'bu süreç derhal durdurulsun' gibisinden bir yaklaşımı söz konusu. Bu süreç hukuk içerisinde gayet doğal bir şekilde yürürken bu sürecin yürümesinde duyulan rahatsızlık niyedir, bu süreci akamete uğratma çabasının manası nedir? Bu telaşa gerek yoktur, panik atağa gerek yoktur. Herkes rahat olsun, herkes sakin olsun." dedi.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

Çelik, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesinin tarafındayız. Yürüttüğümüz mücadele bu prensibe bağlılığımızın neticesidir." açıklamasında bulundu.

İmamoğlu'nın Anıtkabir ziyareti

AK Parti Sözcüsü Çelik, seçim sonucuna ilişkin, "Sonuç ne olursa olsun, hiçbir vatandaşımızın incinmesini istemiyoruz." dedi. Çelik, İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Anıtkabir defterine attığı imzada maalesef istismara yönelik bir ifade ortaya çıkmıştır. Anıtkabir Defterinin böylesi bir istismar için kullanılması, saygısız bir davranış olmuştur." ifadesine yer verdi.