BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.420,78
HABER /  GÜNCEL

Ölümü iliklerinde hissettiler

Kulakları sağır eden bir patlama. Duman ve alevler binayı sardı. Mahsur kalan vatandaşlar çığlık çığlığa yardım istediler.

Abone ol

Eskişehir'de 3 katlı binada oturanlar dehşeti yaşadılar. Apartmanın girişindeki pastanede patlama meydana geldi. Ardından çıkan yangın binayı sarınca içeridekiler mahsur kaldı.  

Vatandaşlar can havliyle pencerelere koştu. İtfaiyenin yanın mervideni ile kurtarıldılar. Olayda 2'si polis 23 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Eskişehir' de bugün saat saatlerinde Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi'ndeki  3 katlı binanın alt katındaki pastanede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi

Patlama nedeniyle çıkan yangında binanın üst katlarında mahsur kalan aileler olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından uzatılan merdivenlerle kurtarıldı.

Dumandan etkilenen çoğu çocuk ve kadınlardan oluşan apartman sakinleri ambulanslarla  çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bu arada, patlama sırasında caddeden geçen 3 araç, zincirleme kazayla çarpıştı. Ekipler, patlamanın nedenini belirlemek için çalışıyor.

MAHSUR KALANLAR BÖYLE KURTARILDI

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]