BIST 10.102
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.395,71
HABER /  GÜNCEL

Ölüm ona 2 metre uzaklıktaydı (video)

İstanbul'da sürücülerin neden olduğu kazalar saniye saniye mobese kameraları tarafından kaydedildi.

Abone ol

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücülerin ölümden döndüğü kazalarda hayatını kaybeden olmaması sevindirdi. Bir sürücünün kontrolünü kaybettiği araçtan kaçan bir yaya, üzerine doğru gelen araçtan son anda kaçarak kurtuldu.

Cadde üzerinde seyir halindeki bir aracın sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybedince ortaya ilginç bir manzara çıktı. Yolda zikzak çizen araç yol kenarındaki yayanın üzerine doğru savruldu. Yaya, son anda üzerine gelen aracı fark ederek ters istikamete kaçarak hayatını kurtardı.

Diğer kazada ise kavşağa aşırı hızlı şekilde giren aracın yan yatarak metrelerce sürüklenmesi yer aldı. Yolun kısmen tenha olduğu saatte meydana gelen kazada şans eseri diğer araçlar zarar görmedi. Aracın sürücüsünü, çevreden yetişen vatandaşlar araçtan yaralı olarak çıkardı.

Önündeki iki aracın arasından geçen bir sürücünün neden olduğu kazada ise tretuara çıkan otomobilin ağaca çarparak durması kameralara yansıdı. Bu kazada da sürücü yaralı olarak kurtuldu. Zincirleme kazalarda ise çok sayıda araçta maddi hasar meydana geldi.