BIST 10.776
DOLAR 32,21
EURO 34,88
ALTIN 2.422,91
HABER /  GÜNCEL

Ölüm düğün gecesi buldu

Konya'dan, düğününün yapılacağı Van'a giderken, trafik kazasında hayatını kaybetti

Abone ol

Konya'da kına gecesi yapılan gelin, düğünün yapılacağı Van'a giderken, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Gelinle birlikte 2 yaşında bir çocuğun da hayatını kaybettiği kazada, aralarında damadın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, cumartesi günü yapılacak düğünle dünyaevine girecek olan Aysel İpek (17) ve Cengiz Erbutlu (25), dün akşam Konya'da yapılan kına gecesinin ardından yakınlarıyla birlikte düğünün yapılacağı Van'a hareket etti. Damat Cengiz Erbutlu'nun kullandığı 33 RB 324 plakalı otomobil, sabah saatlerinde Pozantı-Adana TEM Otoyolu'nun Karakütük mevkisinde, 34 EC 7020 çekici ve 66 LN 344 dorse plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, refüje çarparak durabildi. Kazada, gelin Aysel İpek ile 2 yaşındaki Mustafa Erbutlu olay yerinde hayatını kaybederken, damat Cengiz Erbutlu, babası Mehmet Kemal Erbutlu (61), yengesi Elmas Erbutlu (25), kardeşi Feyyaz Erbutlu (17), eniştesi Muhittin Kaya ve yeğeni Muhammet Erbutlu (6) yaralandı. Yaralılar, Tarsus ve Adana'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Aysel İpek ile Cengiz Erbutlu'nun, 9 Eylül Cumartesi günü Van'da yapılacak düğünle dünyaevine girecekleri öğrenildi.