BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ölmedi gözümün önünde geziyor

Suriye tarafından düşürülen uçakta bulunan pilotlarımızın aileleri metanetini koruyor

Abone ol

Umutla bekledik ama olmadı. 12 gün önce Suriye tarafından düşürülen uçakta bulunan 2 pilotumuzdan acı haber geldi.

Pilotların naaşları denizin dibinde bulundu. Aileler ise hem sevinç hem de üzüntüyü bir arada yaşıyor. 

ŞEHİT BABASI: ÖLMEDİLER GEZİYOR GÖZÜMÜN ÖNÜNDE

Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvet Komutanlığı'na ait RF-4 uçağının enkazını arama çalışmaları neticesinde naaşına ulaşılan şehit Hava Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un babası Osman Aksoy gazetecilerin sorularını yanıtladı. Baba Aksoy, "Hepimizin başı sağolsun. Vatanımız sağolsun. Allah'ım onu en yüksek mertebeleri yükseltti. O en yüksek mertebede. Bizi de onun şefaatine nail eder inşallah. Ölmediler. Her zaman benim ciğerimde. Geziyor benim gözümün önünde" dedi.

ŞEHİT ANNESİ: ALLAH BİZDEN DAHA FAZLA SEVMİŞ ALMIŞ

Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağında şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın annesi Zennure Ertan, ''Herkes gurur duyuyor onunla, ben üç kat, beş kat daha gurur duyuyorum'' dedi.AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve beraberindekilerin taziye ziyaretinde konuşan anne Ertan, şunları söyledi:

''Allah bizden daha fazla sevmiş diyorum. Kendi verdi, ben, verirken ağlamadım. Alırken de 'ben ağlamayacağım' dedim. İçim sızlasa bile ağlamayacağım. Ben zayıf bir insan değilim. Herkes gurur duyuyor onunla. Ben de üç kat, beş kat daha fazla gurur duyuyorum. 'Hayatım uçak' diyordu. 'Uçtuğum zaman zevk duyuyorum' diyordu. 'Baba bir gün seni de uçuracağım. Sen de bu hazzı duy' diyordu. Onun sevdiği şey, severek gittiyse ben de severek katlanırım ona.''