BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  GÜNCEL

Öldürürken gülümseyen çocuk

Yaşına aldanmayın. O bir kıyım makinası.. Hayvanat bahçesine girdi ve yarım saat boyunca tam 13 canlı hayvan öldürdü.

Abone ol Avustralya'da 7 yaşındaki çocuk, bir hayvanat bahçesine gizlice girerek nadir görülen hayvanları öldürdü, bazılarını da timsahlara yedirdi.

BBC'nin haberine göre, ülkenin kuzeyindeki Alice Springs kentinin Sürüngen Merkezi'ndeki güvenlik kameraları, çocuğun Çarşamba sabahı gizlice hayvanat bahçesine girdiğini ve alarmlara yakalanmadan ilerlediğini ortaya çıkardı. Erkek çocuk, bunu izleyen yarım saat boyunca tam 13 hayvan öldürmüş.

Bunlardan bazılarını taşla vurarak, bazılarını da canlı canlı timsah kafesini çevreleyen iki çitin üzerinden timsahlara atıp yem ederek öldüren çocuğun, bu sırada gülümsediği de kameralardan görülebiliyor.

Alice Springs Sürüngen Merkezi müdürü Rex Neindorf, "Yedi yaşında bir çocuğun, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük ziyana yol açması inanılmaz" dedi. Çocuk mahkemeye verilemeyecek kadar küçük olduğu için, yetkililer şimdi ona gözkulak olmayan ailesini dava etmeyi düşünüyor.

Ölen hayvanlar arasında bir kaplumbağa, dört mavi dilli kertenkele, iki sakallı ejder, iki dikenli şeytan kertenkelesi ve 20 yaşındaki bir iguana da bulunuyor.