BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.445,94
HABER /  GÜNCEL

Öldürdü ama çok pişman

Şanlıurfa'da esnaflık yapan Emin Aran, kızını oğluna isteyen emekli Hacı Külekçi ile tartıştı. Kavganın sonu ölümle bitti.

Abone ol

Şanlıurfa'da, kız isteme nedeniyle tartıştığı komşusu 60 yaşındaki Hacı Külekçi'yi bıçaklayarak öldüren 56 yaşındaki Emin Aran, polise teslim oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, "Cinayet işlediğim için pişmanım" dedi.

Esnaflık yapan Emin Aran, dün öğle saatlerinde oturduğu Bıçakçı Mahallesi'nde, kızını oğluna isteyen emekli Hacı Külekçi ile tartıştı. Tartışma sırasında öfkelenen Emin Aran, üzerindeki bıçak ile komşusu Külekçi'yi yaralayarak kaçtı. Hastaneye götürülen Külekçi yaşamını yitirirken, kaçan şüpheli ise akşam saatlerinde suç aleti bıçak ile polise teslim oldu.

Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden Aran, kızını oğluna isteyen Külekçi ile anlaşmazlığa düştüklerini ve bu nedenle çıkan tartışma sonrası öfkelenerek cinayeti işlediğini söyledi. Aran, sorgulamasının tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Polislerin arasında hastaneye getirilen Aran, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Cinayet işlediğim için pişmanım" dedi. Aran, cinayet sebebine ilişkin soruyu ise, 'Uzun hikaye boş verin' şeklinde yanıtladı.

Aran, sağlık kontrolünün ardından, 'Kasten adam öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi.