BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Olaylı kavga programın sonu oldu

Reha Muhtar'ın "sansür" uyguladığı iddia eden Toroğlu, Son Kale programını bitirecek şok bir karar aldı...

Abone ol

Ahmet Çakar'ın gazına gelen Erman Toroğlu, pazartesi günü yayınlanan programda Reha Muhtar ile kavga etmişti. Reha Muhtar'ın "sansür" uyguladığı iddia eden Toroğlu, Son Kale programını bitirecek şok bir karar aldı...

Bugün Hürriyet'teki köşesinden ilan etti: 6 hafta sonra Reha'yla yokum

Erman Toroğlu'nun "Reha'yla yokum" ifadesiyle dikkat çekici.
Kanaltürk yönetimine şu mesajı yolluyor:

"Reha bırakırsa bu program sürer, Reha varsa biter"...

İşte yazdıkları:

REHA MUHTAR YIKTI

"Programın sahibi benim" diyen Reha Muhtar, Son Kale'yi kendi elleriyle yıktı. Programın sunucusu olarak yayını bitirip, kalkıp gitmeye hakkı yoktu. Çünkü, Ahmet Çakar ve bana karşı saygısızlık yaptı. Bu işin reklamı var, sponsorlar var, var oğlu var.

BİR DAHA GERİ DÖNMEM

Bu şunu gösteriyor, kanala olan saygım ve sevgimden dolayı lig sonuna kadar 6 hafta daha bu programa çıkarım. Bu programı bitiririm. Sezon bittikten sonra bu programda bu şartlarda kesinlikle olmayacağım. Benim bir prensibim vardır. Eğer tavır koyup bir işi bitirdiysem, geri dönmem. Reha Muhtar'ın prensiplerini bilmiyorum. O çıktığı kapıdan bir daha geri döner mi?"

MUHTAR'DAN YAYLIM ATEŞİ

Vatan yazarı Reha Muhtar da yarıda kesilen Son Kale programıyla ilgili Ahmet Çakar ve Toroğlu'ndan gelen eleştirilere köşesinden yanıt verdi.

Dün aslında yapabileceğini bildiğim, ancak pek de kondurmak istemediğim sözleri sarfetmiş köşesinde Ahmet Çakar...

Ara başlıklar halinde soruyor...

SEN KİMSİN ...

Şu geldiğin noktaya hiç aynadan bakıyor musun Ahmet Çakar?..

Sen kimsin Reha Muhtar diye sorduğun adam, "5 kurşun yediğin gün, ameliyathanede uyandıktan sonra doktordan kendi ailenin arkasından yoğun bakım odasına girmesini ilk istediğin adam...

Sen kimsin Reha Muhtar dediğin adam;

Seni vuracaklarını ima ettikleri günlerde, yazıhane yazıhane dolaşıp, "sakın bir olay olmasın diye kişisel tüm dostluk kredilerini son santimine kadar kadim dostlarına kullanıp başına birşey gelmesin diye çabalayan adam!.."

Bu sözü söylerken, hiç utanıyor musun acaba?..

Evime geldiğinde ellerini ve yanaklarını öptüğün annemden babamdan?.. Evinde beni beraberce misafir ettiğin karından, kayınpederinden?.. Kurşun yemiş saatlerinde hastane odasında ayılmanı beklerken, kader birliği ettiğim annenden, kızkardeşinden?..
En önemlisi de kendinden?..

Hiç utanmayı düşünüyor musun Ahmet Çakar?..

ERMAN TOROĞLU'NA!..

Sevgili Erman Toroğlu;

Nedir seni bu kadar sinirlendiren bilmiyorum... Sen sansürlemeyi aklımın ucundan geçirmedim ki bana sinirlenesin... Üstelik benim böyle bir hakkım da yok... Onu kim yapmaya çalıştı; sen biliyorsun veya bilmiyorsun... Ancak benim olmadığımı biliyorsun... Hiçbir yorumcunun ben olduğum sürece Son Kale'den ayrılamayacağını kesin bir dille "senden kurtulmak isteyenlere" ilettim... Bunların hiçbirini de bugüne kadar sana söylemeye bile ihtiyaç hissetmedim...

Elbette böyle davranacaktım...

Sana bunu söylemeyi bile "ayıp" saydım...