BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Gönül'ün yol haritası

Fenerbahçe sezon sonunda Gökhan Gönül'ü kadroda tutmakta zorlanacağa benziyor. Menajeri çıkan haberlere cevap verdi.

Abone ol

Galatasaraylı Arda ile anlaşan İspanyol kulübü Atletico Madrid'in, Fenerbahçeli Gökhan'da ısrarcı olduğu biliniyor.

Başarılı sağ bekin yeni menajeri Ahmet Bulut, dün transfer söylentilerine noktayı koydu. Sabah gazetesinde yer alan habere göre Avrupa devlerinin Gökhan Gönül ile ilgilendiğini doğrulayan Bulut, "Gökhan gibi milli bir futbolcunun taliplerinin olması çok normal. Ancak kendisinin kulübüyle 2014 yılına kadar mukavelesi sürüyor. Gökhan'ı isteyen bir takım varsa, öncelikle Fenerbahçe'ye başvurmalı" ifadesini kullandı.

Gökhan Gönül'ün menajeri, "Şampiyonluğa giden bir takımda oynayan bir oyuncuyla ilgili transfer haberlerinin çıkması asla benim menajerlik anlayışıma uymaz. Çünkü basın üzerinden transfer yapmam" dedi ve ekledi: "Şu an için resmi bir teklif yok. Zaten Gökhan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan başka bir şey düşünmüyor."

KULAKLARINI TIKADI

Fenerahçe'nin Premier Lig kulübü Everton'dan kiraladığı Joseph Yobo da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gökhan Gönül'e övgüler yağdırmış ve takım arkadaşının İngiltere'de yakından takip edildiğini belirtmişti. Transfer söylentilerine kulaklarını tıkayan Gökhan Gönül, şu an sadece lig şampiyonluğuna konsantre olduğunu söyledi. Galatasaray ve Eskişehirspor galibiyetlerine asistleri ile katkı yapan Gökhan, Gaziantepspor karşısında savunmada dikkatli olacaklarını vurguladı. Rakiplerinin Popov ve Olcan gibi etkili kanat oyuncularına sahip olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki oyuncu, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmada sürprize izin vermeyeceklerini söyledi.