BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.497,93
HABER /  MEDYA

Olay Yeri psikolog Esra Ezmeci kimdir çocuğuna bakın

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında psikolog olarak yer alan Esra Ezmeci merak ediliyor. Yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Esra Ezmeci kimdir aslen nereli kaç yaşında? Esra Ezmeci özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Hafta içi her gün Star Tv'de ekrana gelen Esra Ezmeci merak edilen isimler arasında. Balçiçek İlter'in sunuculuğunu yaptığı programda psikolog olarak yorumlarda bulunan Esra Ezmeci'nin hayatına gelin yakından bakalım.

1 Ağustos'ta dünyaya gelen Esra Ezmeci'nin okul hayatı başarılarla dolu. İstanbul'da yaşayan Esra Ezmeci'nin 10 yaşında bir oğlu bulunuyor. Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden biri olan Esra Ezmeci'nin instagram hesabında 100 binden fazla takipçisi bulunuyor. Haliç Üniversitesi'ni lisans ve yüksek lisans alanlarında birinci olarak bitiren Esra Ezmeci aynı zamanda hastanede de çalışıyor. Adına fan sayfaları açılan Esra Ezmeci'nin programa katılmadan önce de konuşulan isimlerden biriydi. Star Tv programına katılmadan önce de birçok kanalda yer alan Esma Ezmeci aynı zamanda instagram hesabını da sık kullanıyor. 

ESRA EZMECİ INSTAGRAM FOTOĞRAF PAYLAŞIYOR: Adına fan sayfaları açılan Esma Ezmeci instagram hesabındansık sık oğluyla fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. 10 yaşında oğlu olan Esma Ezmeci şu an doktora yapıyor.