BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Musa bulundu mu 14 gündür haber alınamıyor

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında Ağrı'da lokantada çıktıktan sonra kaybolan Musa her yerde aranıyor. Peki Musa bulundu mu son durum ne? Dün Ankara'dan bağlanan izleyiciler Musa'yı gördüklerini söyledi fakat gerçek başka çıktı!

Abone ol

AĞRI'da çalıştığı lokantandan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Musa ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Musa'nın akıbeti merak edilirken acılı aile evlatlarını bulabilmek için canlı yayına çıktı.

Okula gitmeyen ve ortaokul mezunu olan Musa, Ağrı'da bir lokantada çalışmaya başlamıştı. Bundan 2 hafta önce Ağrı'da çalıştığı yerden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Musa'yı bulmak için bütün çalışmalar devam ediyor. 

17 kasım 2017 tarihinde ortadan kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Musa'nın amcaları ve babası canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Para kazanmaya istekli bir çocuk olan Musa ile ilgili dün yapılan ihbarların ise gerçek olmadığı ortaya çıktı. Birçok izleyici Musa'yı Ankara'da gördüklerini söylese de Musa'nın akıbeti henüz bilinmiyor.