BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,86
HABER /  MAGAZİN

Olay kadın Vijdan Vatansever ilk kez konuştu!

Nazlı Hamarat'ın Ukrayna'da öldürülen kocası Emir Şaşmaz'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Vijdan Vatansever ilk kez konuştu.

Abone ol

Emir Şaşmaz'ın ölümünün ardından iddialar bir türlü bitmek bilmiyor. Emir Şaşmaz ile sevgili olduğu iddia edilen Vijdan Vatansever cenaze sonrası ilk kez ortaya çıktı ve akılları karıştıran açıklamalar yaptı.

Emir Cevdet Şaşmazla bir senedir yasak aşk yaşadığını iddia eden Vijdan Vatansever'i Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi konuşturdu. Merak edilen ikinci kadın Vijdan Vatansever şunları söyledi.

“İlk defa konuşuyorum. Son görevimi yapmak için geldim, buradayım. Son görevimi yapıp gideceğim, kimseye açıklama yapmayacağım, Allah'tan başka kimseden korkum yok.. Bunu bir ben biliyorum. Bizim sadece belediyeden nikahımız yoktu. Biz imam nikahı da zaten yapacaktık, kendi annesinin de bilgisi var bu konuda. Ben buraya son görevimi yapmak için geldim hakkımı helal edip gideceğim.

Hakkımda çıkan bütün haberler asılsızdır ben gerekli açıklamayı cenazeden sonra avukatımla birlikte yapacağım. Burdayım gördüğünüz gibi. Son görevimi yapmaya geldim. Teşekkürler, gerçekten iyi değilim sağolun.'

Vijdan Vatansever'in anne Sema Şaşmaz'a sıkıca sarılarak birlikte ağladıkları da gözlerden kaçmadı.

screen-shot-2015-08-13-at-10.58.02-am.png

EMİR ŞAŞMAZ BÖYLE DEFNEDİLDİ

Emir Şaşmaz için Halkalı Toplu Konut Hacı Ömer Çetinsaya Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, annesi Sema, babası Kemal Şaşmaz, eşi Nazlı Hamarat, sanatçı Atilla Taş ve Şaşmaz'ın yakınları katıldı.  Törende taziyeleri kabul eden baba Kemal Şaşmaz, tabutun kenarına konulan oğlunun fotoğrafını öperek, "Altın gibi evladımı kaybettim" dedi.


     
Nazlı Hamarat da eşinin tabutunun başında gözyaşı dökerek dua etti.


     
Şaşmaz'ın akrabalarına sarılıp ağlayan sanatçı Atilla Taş da  "Çok yakınımdı, kardeşim gibiydi. Öldürülmeden kısa bir süre önce görüşmüştüm. Acım çok büyük" diye konuştu.


     
Emir Şaşmaz'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Kıraç'taki İstiklal Mezarlığı'nda toprağa verildi.


      
Şaşmaz, Ukrayna'da öldürülmüş, cenazesi tahrip olduğu için eşi Hamarat ve yakınları tarafından teşhis edilememişti. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından cenazenin Emir Şaşmaz'a ait olduğu kesinlik kazanmıştı.