BIST 10.161
DOLAR 32,30
EURO 35,02
ALTIN 2.451,28
HABER /  SPOR

Okur o formayla olmaz dedi

Bi NBA maçı sonrası Türklerle sohbete dalan Mehmet Okur bir hayranının o isteğini geri çevirdi

Abone ol

Bugün sabaha karşı Los Angeles’ta Utah Jazz – Los Angeles Clippers karşılaşmasında forma giyen milli gururumuz Mehmet Okur için Los Angeles ve çevresinde yaşayan Türk grubu tarafından hazırlanan ve yaklaşık 750 Türk taraftarın izlediği maçta Mehmet Okur 37 dakika 26 saniye oyunda kalmasına ve takımı için 18 sayı eldetmesine rağmen 91-106 ‘lık yenilgiyi engelleyemedi.

Maç içinde Staples Center’ı adeta inleten Türk taraftarı maç sonrasında Staples Center’in boşalmasını bekledi. Mehmet Okur’un oyun alanına tekrar dönmesiyle birlikte taraftarlarla maç sonrasındaki sohbeti başlamış oldu.

Çok samimi ve sıcak kanlı olan Mehmet Okur ile üzerinde Galatasaray forması bulunan bir taraftar arasında yaşanan dialog herkesi kahkahaya boğdu. Galatasaray formalı taraftar Mehmet Okur’la fotoğraf çektirmek istedi ama Mehmet Okur espriyi patlattı: “ O formayla olmaz.”

Mehmet Okur’u izlemeye Kenan Doğulu’da gelmişti, maçın ardından Mehmet Okur ve Kenan Doğulu ikilisi taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı.