BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Okullarda kenef günleri başlıyor

19 Mayıs’tan sonra teneffüslerde öğretmenler en çok kenefte zaman geçirecek...

Abone ol

İNTERNETHABER-ÖZEL
ZÜBEYİR KINDIRA


ANKARA/ Özellikle yatılı okullarda ve liselerde öğrencilerin teneffüs saatlerinde sigara içmek için sığındığı tuvaletlere artık öğretmenler de sık sık gidecek. Tiryaki öğretmenler, 19 Mayıs’tan itibaren okullarda sigara içme odalarının kaldırılması ve öğretmenler odasında sigara yasağı uygulanacağı için, sigara içmek için tıpkı öğrencileri gibi tuvaletlere gitmek zorunda kalacaklar.

ÇÖZÜM KENEFE GİTMEK

Öğretmenlerin kendi aralarında ve Internet sitelerinde bir süredir tartıştıkları sigara yasağının devreye girmesinden sonra ne yapacakları konusunda bulabildikleri tek çözüm tuvaletlere gitmek oldu.

SİGARA İÇEN ÖĞRENCİYE OTOMATİK DENETİM

Bazı öğretmenler, teneffüslerde okul bahçesinin dışına çıkarak sigara içmek yöntemini de önerdi ancak bu pek kabul edilen bir öneri olmadı. Hem yeterli zaman olmayacağı hem de soğuk günlerde bahçeye çıkılamayacağı için en iyi yolun kenefe gitmek olduğu sonucuna varıldı. Bu durumda bir çok öğretmenin, özellikle yatılı okullar ve liselerde öğrenci tuvaletlerine gideceği ve bu durumda; tiryaki öğrencilerin otomatik bir denetime de tabii tutulacağı öğretmenler arasında esprili bir şekilde dile getiriliyor...