BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İstanbul jigolo cennetiymiş!

İstanbul'da genç erkekler artık jigololukla para kazanır hale gelmiş. Özellikle Beylikdüzü'nden yoğun rağbet varmış...

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde New York Valisi ‘Emperors Club VIP’ adlı fuhuş çetesinin daimi müşterisi olduğu ortaya çıktı. Vali istifa etti. Ardından koltuğa oturan yeni vali ise "karım başkalarıyla da yatar, baştan söyleyeyim" dedi. Tüm bunların ardından hepimiz 'bu nasıl bir memleket?' yorumunu yaptık.

Peki ya Türkiye'de neler oluyor? İstanbul'dan neler yaşanıyor. Gerçekler "gülme komşuna" dedirtecek cinsten... Çünkü Türkiye’de özellikle de İstanbul’da jigololar gün geçtikçe daha fazla rağbet görüyor.

Dünya Jigololar Organizasyonu’nda yer alan Soydan A. verdikleri hizmeti ve bilinmeyenleri anlattı. Sistem şöyle işliyor:

EVLERE GİDEN JİGOLOLAR

"Bekarlığa veda partilerine katılıyoruz, masaj ve kavalye hizmeti veriyoruz, kulüplerde striptiz şovları yapıyoruz. Özellikle evlere gidiliyor. Ancak bazı müşteriler gece kulübünün tamamını kapatıyor ve orada şov yapılıyor. Şovlar, denizci kıyafeti ile ya da hayal gücünüzün ürettiği şekillerde erotik şovlar ile striptiz gösterilerine dönüşebilir.

Soydan A.’ya göre kendilerine her kesimdeki kadından talep geliyor. İlk başta çekinen kadınlar zamanla duruma alışıyor.

BEYLİKDÜZÜ’NDE TALEP ARTIYOR

Soydan A.’nın jigololarla ilgili verdiği bilgiler ise şöyle:

Yüzde 70’i üniversite mezunu. Yaş alt sınırı 21.

Büyük bölümü yeterli para kazanamayan yakışıklı gençler.

Ağırlıklı talep Etiler, Bebek, Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Vaniköy, Kanlıca ve Kandilli’den geliyor. Son yıllarda Beylikdüzü’nde yoğun ilgi var.

Ücret hizmete göre 300 ila 1500 dolar arasında değişiyor.

Kaynak: Akşam