BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  DÜNYA

OKULDA BIÇAKLI VAHŞET KAMERADA

İzmir’in Yenişehir semtindeki Barbaros Hayrettin İköğretim okulunda öğrencilerin gözüönünde Müdürü bıçakla kovalayan sabıkalı veliyi, güvenl...

Abone ol

İzmir’in Yenişehir semtindeki Barbaros Hayrettin İköğretim okulunda öğrencilerin gözüönünde Müdürü bıçakla kovalayan sabıkalı veliyi, güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.
İddiaya göre, çocuğunun sınıfının değişmesine sinirlenen ve denetimli serbestlik ile cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen veli M.A.K., koridorda çocuğunun elinin tutarak bağırmaya başladı. M.A.K. daha sonra okul müdürü Tuncay Şahin ile karşılaştı ve tartışmaya başladı.
Olayın şokunu hala yaşadığını ifade eden okul müdürü Şahin, kimsenin zarar görmeden kurtulduğu olayı şöyle anlattı. “Veli M.A.K. merdivenlerden çocuğunun elini tutmuş yüksek sesle küfürler ederek iniyordu. Kendisinin yanına gittiğimde müdürle görüşecem dedi. Müdür benim dedim. Çocuğumun sınıfı değiştirmişler deyince, benim bilgim yok müdür muavini ile görüşebilirsin dedim. Salla müdür muavinini diyerek çok ağır küfürler etti. Sırtımı döndüm oradan uzaklaşmak istedim, esnada müdür muavinimiz Çağlar Karataş geldi. Onunla birbirlerini itmeye başladılar ve bir anda şahsın bıçak çekerek üzerimize yürüdüğünü gördük. Daha sonra olay yerine eşi geldi ve bıçağı elinden aldı. Okulda bulunan bir çok velimiz olaya müdahale ederek şahsı okul dışına çıkarmayı başardı. 155 polisi aradık ekipler geldi ve şahsı aldılar. İkinci Sevil öğretmen vakası olmak istemiyoruz. Biz rengi ırkı ne olursa olsun herkesi insan olarak düşünüyoruz. Ayrıca bu olayda bize destek veren tüm sendikalara da teşekkür ederiz.” dedi.
(İHA)