BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54
HABER /  DÜNYA

Okul sevincini yaşayamadı

Fethiye’de, rüzgarın etkisiyle devrilen televizyon okul hazırlığı yapılan 5 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu. <br/>Olay, Fethiye’nin Taş...

Abone ol

Fethiye’de, rüzgarın etkisiyle devrilen televizyon okul hazırlığı yapılan 5 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu.
Olay, Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi Deliktaş mevkiinde bir apartmanda yaşandı. Apartmanın ikinci katında oturan ve bir markette çalışan Müjdat Karpuz, okula yeni başlayan 5 yaşındaki oğlu Şenol Mert Karpuz’un okul giysileri ve diğer araç gereçleriyle ilgilendi. Okul öncesi kıyafetlerini giyip anne ve babasıyla okul heyecanı yaşayan minik Şenol Mert de bu heyecanla oturma odasında yapılan yer yatağında sabah ilk kez başlayacağı okulun hayalleriyle uykuya daldı. Gece saat 03.30 sıralarında açık bırakılan pencerenin önündeki yaklaşık 10 kilo ağırlığındaki tüplü televizyon, aşırı rüzgarın da etkisiyle bulunduğu yerden Şenol Mert Karpuz’un üzerine düştü. Gürültüyle uykudan fırlayan anne Münevver Karpuz ile baba Müjdat Karpuz oğullarının yaralandığını gördü. Ağzından kan gelen Şenol Mert için 112 acil ambulanstan yardım istendi. Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırılan minik Şenol Mert geçirdiği iç kanama nedeniyle hayatını kaybetti. Olaya Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü el koydu. Minik Şenol Mert’in cenazesi geniş çaplı inceleme ve araştırma için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Acılı baba Müjdat Karpuz, gece geç saatlerde aşırı rüzgarın televizyonu yerde yatan çocuğun üzerine düşürdüğünü belirterek şöyle konuştu: "Ambulansla hastaneye kaldırdık. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık. Oğlum bu gün okula başlayacaktı. Mustafa Karslıoğlu Anaokuluna gidecekti. Bir gün önce fotoğrafını çektirdim. Okula verecektim. Okul giysilerini almıştık. Onları giydi odanın içerisinde dolaştı. Okula başlayacağı için çok heyecanlıydı. Ancak, gece bu kaza yaşandı. Çok üzgünüz.”
(İHA)