BIST 10.177
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.400,83
HABER /  DÜNYA

Yüce’den müziğe teşvik primi

2001 Eurovision’da, "Türkiye’yi Sevgiliye Son" adlı parçasıyla başarıyla temsil eden sanatçı Sedat Yüce, İzmir’de bulunan müzik atölyesind...

Abone ol

2001 Eurovision’da, "Türkiye’yi Sevgiliye Son" adlı parçasıyla başarıyla temsil eden sanatçı Sedat Yüce, İzmir’de bulunan müzik atölyesinde müziğe yönelik ilgiyi artırmak için kampanya düzenledi.
2001 yılında seslendirdiği şarkıyla gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı Sedat Yüce, müziğe ilgiyi artırmak ve yeni sanatçıların ortaya çıkmasını sağlamak için işlettiği müzik dükkanında kampanya başlattı. Kampanyasında keman, piyano ve gitar kurslarını alan kişilere gitar, keman ve dijital pano hediye edeceğini söyledi. Yaptığı bu işle para kazanmaktan çok ülkeye yetişecek sanatçı çıkartmak istediğini söyleyen İzmir Devlet Konservatuarı mezunu Yüce, bu yöntemle ulaşabileceği kadar çok kişiye ulaşacağını söyledi. Sedat Yüce, böyle bir fırsatın kimse tarafından kaçırılmaması gerektiğini belirtirken, kendisine 0530 592 28 40 numaralı hattan ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.
(İHA)