BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.425,97
HABER /  GÜNCEL

Okul müdürü evine kaçak boru çekti

KOCAELİ'nde Akmeşe İlkokulu Müdürü A.G. hakkında ısınmak için okuldan eve kaçak boru çektiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Kocaeli'de çalıştığı okulda ısınmak için kullanılan yakıtı, boruyla evine bağladığı iddia edilen müdür hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'de çalıştığı okulda ısınmak için kullanılan yakıtı, boruyla evine bağladığı iddia edilen Akmeşe mevkisindeki bir ilkokulun müdürü A.G. hakkında soruşturma başlatıldı.

"YAKITI EVE BORULARLA ÇEKTİ"

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akmeşe mevkisindeki bir ilkokulun müdürü A.G. hakkında, okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan fuel oil yakıtı, kaldığı eve borularla çektiği yönünde şikayetler geldiğini belirtti.

OKULA MÜFETTİŞ GÖNDERİLDİ

Bunun üzerine okula müfettiş gönderdiğini vurgulayan Çelik, "A.G. hakkında soruşturma başlatıldı. Okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan yakıtın bulunduğu kazanı, boruyla okulun yakınındaki evine bağladığı ve yakıtı evinde ısınmak için kullandığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor" ifadesini kullandı.