BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL

Oksijen tüpü hırsıza yamuk yaptı

Güzel güzel bankanın ATM'sini soyuyorlardı. Ah o oksijen tüpü bitmeseydi...

Abone ol

Bursa'da bir bankaya ait ATM cihazını soymak isteyen 2 zanlı, oksijen kaynağının tüpünün bitmesi sonucu olay yerinde oyalanınca devriye gezen jandarma ekibince fark edildi. Olay yerinden kaçan zanlılar, daha sonra düzenlenen operasyonla evlerinde gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Erhan S. (26) ve Serdar O. (26), Çalı beldesindeki bir banka şubesinin, içinde 56 bin TL bulunduğu öğrenilen ATM cihazının kasasını oksijen kaynağı kullanarak kesmeye başladı. Oksijen kaynağının tüpünün bitmesi sonucu olay yerinde oyalanan zanlıların soygun girişimi, jandarma ekibi tarafından fark edildi.

Zanlılar, ATM önünde park ettikleri otomobillerini bırakarak, jandarma ekiplerinden kaçtı. Soruşturmayı yürüten Görükle Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kargo şirketinde çalıştığı öğrenilen Serdar O. ve motosiklet tamircisi Erhan S'yi kent merkezindeki evlerinde gözaltına aldı.

Kasa hırsızlığını internetten araştırdıktan sonra soygun girişiminde bulunmaya karar verdikleri öğrenilen zanlılar, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.