BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Okan Buruk’tan şok ayrılık kararı

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün itibariyle takımı bıraktığını açıkladı. <br/>Yazılı bir açıklama yapan Okan Buruk, geçen yıl E...

Abone ol

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün itibariyle takımı bıraktığını açıkladı.
Yazılı bir açıklama yapan Okan Buruk, geçen yıl Ekim ayından bu yana yürütmüş olduğu Elazığspor Kulübü teknik direktörlük görevini bugün itibariyle bıraktığını söyledi. Buruk, "7 aylık bu süreçte başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla çok büyük bir mücadele verdiğimize inanıyorum. Sadece Elazığ şehrinin değil Doğu Anadolu Bölgesi’nin, süper ligdeki tek temsilcisi olan, Elazığ’ın tek markası ve de gururu olan Elazığspor için hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Buna rağmen, takımımızı Spor Toto Süper Lig’de tutamadık. Bunun üzüntüsünü halen yaşamaktayız. Yaşanan bu süreçte başkanımız, yönetimimiz ve sevgili Elazığlılar’dan çok büyük destek gördük. Burada çalışmaktan büyük bir gurur duyduk. Yaşadığımız sıkıntılarda, süper ligde oynamak kadar önemli bir değerin kıymetini bilmeyen, aslında bu değeri sahiplenmesi gereken kişilerin maddi ve manevi sahipsiz bıraktığını üzülerek gördüm. Bölgenin güzide kulübü Elazığsporumuza sahip çıkma adına herhangi bir girişim ve ümit göremediğimden, şerefle yapmış olduğum görevimi başkanımızla anlaşarak sona erdiriyorum. Çok değerli bir marka olan Elazığsporumuza bundan sonraki süreçte hak ettiği değerin verilmesini ve hakkı olan süper lige tekrar dönmesini canı gönülden diliyorum" dedi.
Elazığspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise, "Teknik direktör Okan Buruk ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Okan Buruk’a teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" denildi.
(İHA)