BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,52
ALTIN 2.497,92
HABER /  MAGAZİN

Okan Bayülgen geri dönüyor işte sunacağı program ve kanalı

Altın Kelebek ödül töreninde Diriliş dizisiyle ilgili skandal bir konuşma yapan ve magazin dünyasında eleştiri yağmuruna tutulan Okan Bayülgen uzun bir aradan sonra program sunmaya başlayacak.

Abone ol

Ünlü şovmen Okan Bayülgen yeniden program sunmaya başlıyor. Ancak bu kez ekranda değil radyo kanalında. Bayülgen, Ekim ayı itibari ile haftaiçi 18:00-20:00 arası canlı yayında Show Radyo'da program yapacak.

Okan Bayülgen’ün programının adı 'Kabereden Naklen Okan Bayülgen’ olacak.

Sunuculuğunu yaptığı 2016 yılında Altın Kelebek Ödülleri töreninde yılın dizisi ödülüne layık görülen Diriliş Ertuğrul dizi ekibine selamlama ve konuşma hakkı tanımadı. Ardından düzeltme için yaptığı konuşma ise Bayülgen'i eleştiri oklarının hedefine oturttu. Bu olay sonrası ekranlardan uzak kalan Bayülgen'e bir çok projede de yer verilmedi.

OKAN BAYÜLGEN NE DEMİŞTİ?
“Bazı hatalar yapmıyor değiliz. Diriliş Ertuğrul dizisi ödül aldı, ancak konuşma yapma fırsatı bulamadılar ve bir hostesimiz tarafından sahneden çekilip götürüldüler. Bense Diriliş Ertuğrul’u hiç seyretmediğim için kendilerine söz vermek istiyorum. Diriliş Ertuğrul’u bundan sonra her gün seyredeceğim, yayınlanmasa bile ben onu izlemek için bekleyeceğim. Diriliş Ertuğrul’un yapımcı ve senaristi Sayın Mehmet Bozdağ’dan Diriliş Ertuğrul’u seyretmediğim için özür diliyorum. Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularını programım başlar başlamaz konuk alacağım.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU
Bayülgen konuyla ilgili açıklama yapan Bayülgen, “Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim” sözleriyle kendini savunmuştu.