BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.422,53
HABER /  MAGAZİN

Okan Bayülgen baba oluyor

Okan Bayülgen,reklamcı sevgilisinin hamile olduğunu “Disco Kralı” programının kulisinde aldı.

Abone ol Okan Bayülgen’in sevgilisi Şirin Ediger, hormonal düzensizliklerden dolayı kontrol için gittiği Alman Hastanesi’nde hamile olduğunu öğrendi. Şirin Ediger, Bayülgen’e bu sürpriz haberi Disco Kralı isimli programının kulisinde açıkladı.

Baba olacağını duyunca çok mutlu olan Bayülgen, bu haberin ardından nikah için gün almaya karar verdi. Çift 31 Aralık’ta Roma’da ailelerin katılacağı sade bir törenle nikah masasına oturacak. 2009’a karı-koca olarak girmeye hazırlanan ikili balayını da Roma’da geçirecek. Daha önce başından üç evlilik geçen ve çocuk sahibi olmayan Okan Bayülgen yıllar sonra yeniden “evet” diyecek.

“Disco Kralı” programında da birçok kez evleneceğini açıklayan ünlü şovmen “Şirin, evlenebileceğim bir insan. Daha önce bu işi üç kere yapmış bir insanım ama yıllar sonra Şirin’de bu duyguyu yeniden yakaladım. Onunla evlenebileceğimi söyleyebilirim. İki program yapan ve haftanın 5 gününü gece yaşayan bir insanım. Buna katlanabilir mi? Ama Şirin bana katlanıyor” demişti. Son günlerde evlenip, çocuk sahibi olma fikrini dilinden düşürmeyen Bayülgen, “Artık ben de çoluğa çocuğa karışacağım” diyerek şaşırtmıştı.

ÜÇ KEZ EVLENDİ

İlk evliliğini tanıştıktan 13 gün sonra yapan Okan Bayülgen, kısa süren bu ilişkisinden sonra iki kez daha nikâh masasına oturdu. Gaye ismindeki ikinci eşi ile olan evliliği de uzun sürmeyen Bayülgen üçüncü evliliğini oyuncu Zeyno Günenç ile yaptı. Ancak bu evliliği de kısa sürmüştü. Reklamcı Şirin Ediger ise şimdilerde şarkıcı Ebru Gündeş ile olan ilişkisiyle gündeme gelen sunucu ve prodüktör Osmantan Erkır ile iki yıl evli kalmış ve bir yıl önce boşanmıştı.

Vatan