BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,90
ALTIN 2.430,90
HABER /  GÜNCEL

Ojeli kesik bacakların sırrı çözüldü

Çöp konteynırında bulunan kesik bacakların sırrı çözüldü. Zanlı Emniyet'teki ifadesinde herşeyi itiraf etti.

Abone ol

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, temmuz ayında bir çöp konteynerinde bulunan bacakların ait olduğu belirlenen 25 yaşındaki Sevgi Taşkın'ın katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Bülent K., ilk ifadesinde suçunu itiraf etti.

Aakşam saatlerinde Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi Güneş Sitesi'ndeki evinde polis ekiplerince yakalanan zanlı Bülent K'nın sorgusu, Bursa Emniyet Müdürlüğünde devam ediyor.

SEVGİLİSİ RESTORANTTA ÇALIŞMAK İSTEMEMİŞ

Polisteki ifadesinde hakkındaki iddiaları kabul eden B.K.'nin, birlikte yaşadığı S.T. ile kendisine ait içkili restoranda çalışmayı istemediği için tartıştığı öğrenildi. Son olarak evde devam eden tartışmanın alkolün de etkisiyle büyüdüğünü iddia eden B.K.'nin, eline geçirdiği bıçakla S.T.'yi evin koridorunda 5-6 bıçak darbesiyle öldürdüğünü itiraf ettiği, cinayetin ardından yatak odasına giderek bir süre uyuduğunu anlattığı kaydedildi.

5 PARÇAYA AYIRMIŞ

Daha sonra banyoya götürdüğü cesedi 5 parçaya ayırdığı belirtilen zanlının, parçaların her birini Beşevler Mahallesi'ndeki farklı çöp konteynırlarına attığını anlattığı bildirildi. Zanlının ifadesinde, "Sevgilimden yeniden restoranda çalışmasını istedim, çalışmayacağını söyledi. Tartışma büyüdü. İkimiz de alkollüydük. Kavgaya dönüştü ve kendisini göğsünden 5-6 kez bıçakladım. Uyudum. Uyandıktan sonra cesedi parçalara ayırdım" dediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin evde yaptıkları araştırmada, S.T'ye ait çok sayıda eşya bulunduğu ve evin birçok yerinde kan lekesine rastlandığı açıklandı.

PARÇALARI DEĞİŞİK SEMTLERDEKİ KONTEYNIRA ATTI

Zanlının, ayrıca, genç kadının cesedinin kalan bölümünü de yine parçalara ayırarak kentin değişik semtlerindeki çöp konteynerlerine attığı ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Bu arada, Bülent K. tarafından öldürüldüğü öne sürülen Sevgi Taşkın'ın 1 yaşındaki çocuğunun ise bakıcısında olduğu belirtildi.

İKİ BACAK BULUNMUŞTU

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Konak Caddesi'nde, 29 Temmuzda, özel temizlik firmasına ait araçla çöp toplayan görevli Oktay Şahinkaya, bir apartmanın önündeki çöp konteynerini boşaltırken çöplerin arasında iki bacak olduğunu görmüş ve polise haber vermişti. Ayak tırnaklarında kırmızı oje bulunan ve genç bir kadına ait olduğu belirlenen bacakların, cinayetten sonra kesildiği tespit edilmişti.