BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,18
ALTIN 2.474,01
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Oğul Erdoğan’dan İHL ziyareti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Siirt Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Erdoğan’ın 8-9 Mart ziyaretinde verdiği talimatla Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir tarafından yapılacağı belirtilen Kız İmam Hatip Ortaokulu, lise ve kız öğrenci yurdu için şu anki mevcut okula bir ziyaret gerçekleştirdi.

Beraberinde Limak Holding sahibi Nihat Özdemir ile Hedef Holding sahibi Ethem Sancak ile birlikte Siirt Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.

Erdoğan, neslin ahlaki değerlere bağlı bir şekilde yetişmesinde bayanların toplumun bel kemiğini oluşturduğunu belirterek, "Bu amaca hizmet edecek imam hatip okullarıdır, bundan dolayı imam hatip okullarının fiziki şartları çok önemlidir" dedi. Bilal Erdoğan, iş adamı Nihat Özdemir tarafından yapılacak ve bölgede örnek teşkil edecek imam hatip lisesi orta okulu ile kız yurdunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha önce yapımı için söz verdiği kız imam hatip lisesinin projesini yerinde inceleyen Nihat Özdemir, yapacağı bu imam hatip lisesi ve kompleksinin iş hayatında yapacağı en önemli ve onurlu bir proje olduğunu ifade etti. Özdemir, okul ve yurdu Siirt’e kazandıracağından mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi. Bilal Erdoğan daha sonra okulun ziyaretçi defterini imzaladı.

Okul Müdürü Mehmet Münir Benek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.