BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öğretmenin çektiği görüntü şoke etti

Ankara'da TSK Sağlık Vakfı'nın işlettiği bir merkezde uygulanan şiddet, velilerin tepkisini çekti.

Abone ol

Ankara'da TSK Sağlık Vakfı'na ait merkezde kaydedilen görüntüler tüyler ürpertiyor. İddialara göre Güvercinlik Kışlası'nda bulunan ve vakfın işlettiği özel rehabilitasyon merkezinde otizim hastası bir çocuk öğretmeninden şiddet gördü.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen bu görüntülerle ilgili vakıf yöneticileri herhangi bir adım atmayınca merkeze sonradan atanan bir öğretmen cep telefonuyla kaydettiği görüntüleri çoçuğun ailesiyle paylaştı. İşte derdini bile anlatamayan çocuğa eğitim adına altında yapılan iğrenç muamele;

Ankara'da TSK Sağlık Vakfı'na ait merkezde çekilen görüntüler için aile savcılığa başvurdu. Habertürk'te yayınlanan görüntüler 25 Mayıs'ta kaydedilmiş.

İddialara göre babası uzman çavuş olan otizim hastası bir çocuk, TSK Sağlık Vakfı'nın işlettiği merkezde öğretmeni tarafından şiddete mağruz bırakıldı. Merkezdeki rezalet ise okula sonradan atanan bir öğretmen tarafından ortaya çıkarıldı. Eğitim sırasında sürekli elini yüzüne götüren çocuğun durumundan şüphelenen öğretmen, daha önceki ders kayıtlarını izledi. 

KAYITLARI İZLERİ DEHŞETE DÜŞTÜ

Şu anda Polatlı'da çalıştığı belirlenen öğretmenin, eğitim sırasında zaman zaman çoçuğa şiddet uyguladığını gören öğretmen, bu görüntüleri yöneticileriyle paylaştı. Aradan zaman geçmesine rağmen herhangi bir adım atılmaması üzerine çocuğun yeni öğretmeni, bu görüntüleri cep telefonuna kaydederek çocuğun ailesine izletti.

SAVCILIK HENÜZ BİR ÇALIŞMA BAŞLATLADI

Tarafları dinleyen Savcı Ömer Tetik, ifadelerin alınmasının ardından görüntüleri bilirkişiye göndereceği belirtilirken, öğretmenle ilgili henüz bir işlem yapılmadı.