BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.466,53
HABER /  GÜNCEL

Öğretmen okulun kapısını çaldı

Bir lisenin demir kapısını söktükten sonra otomobilinin bağajına koyarak kaçan öğretmen yakalandı.

Abone ol

Antalya'da bir lisenin demir kapısını söktükten sonra otomobilinin bağajına koyarak kaçarken polis tarafından yakalanan sözleşmeli öğretmen Ekrem İnal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bir ilköğretim okulu ve açık oto pazarından 2 hırsızlık olayına daha karıştığı belirlenen İnal, “Ek gelir olsun diye çaldım. ‘Çok pişmanım” dedi.

Uncalı Mahallesi Mehmet Zeki Balcı Turizm Eğitim Merkezi'nde sözleşmeli öğretmenlik yapan Ekrem İnal, dün akşam saatlerinde Konyaaltı Lisesi'ne geldi. Ekrem İnal, okulun demir kapısını söktükten sonra otomobilinin bağajına koyarak kaçmaya başladı. Bu sırada otomobilin plakasını alan okul bekçisi polisi arayarak, yardım istedi. Otomobil, Çakırlar yönüne doğru ilerlerken, plakadan sürücüsünün adresini belirleyen polis, Zerdalilik Mahallesi'ndeki evinin önünde beklemeye başladı. Gece yarısı eve gelen Ekrem İnal polislerce gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere Fatih Polis Merkezi'ne götürülen İnal, burada avukat huzurunda verdiği ifadede suçunu itiraf etti. “Sadece Konyaaltı Lisesi değil, Konyaaltı İlköğretim Okulu ve açık oto pazarında da hırsızlık yaptım, kapı pencere ve benzeri şeyler çalıp sattım” diyen İnal, “Neden hırsızlık yaptınız” diyen polis memuruna, “Ek gelir olsun diye çaldım” dedi. İnal, ağlayarak “Keşke çalmasaydım, şimdi çok pişman oldum” dedi.

Ekrem İnal, sorgusunun ardından çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.