BIST 10.557
DOLAR 32,18
EURO 35,13
ALTIN 2.428,80
HABER /  DÜNYA

Öğrencisiyle lezbiyen ilişki

Kadın öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle lezbiyen ilişkiye girdiği için tutukladı.

Abone ol

ABD'de, öğretmenlerin çocuk yaştaki öğrencileriyle girdikleri yasak ilişkilere bir yenisi daha eklendi. New Jersey eyaletinin Lopatcong Kasabası Ortaokulu'nda görev yapan 28 yaşındaki öğretmen Keri Ann Brekne, 14 yaşındaki kız öğrencisiyle lezbiyen ilişki yaşadığı gerekçesiyle tutuklandı.

Çocuk yaştaki öğrencisiyle, hem Pennsilvania hem de New Jersey eyaletinde ilişkiye girdiği belirlenen öğretmen hakkında iki eyalet yasalarına göre ayrı ayrı dava açıldı. Öğrencisini özel aracıyla kendi evine getirdiği ve burada cinsel fantazilerini gerçekleştirdiği ortaokul öğretmeni Keri Ann Brekne, tutuklanarak cezaevine kondu.

Genç kadın öğretmenin öğrencisi ile yaşadığı kaçamaklar, okul yönetiminin durumdan şüphelenerek polise başvurmasıyla ortaya çıktı. Pennsylvania'da tutuklanan öğretmenin salıverilmesi için önce 75 bin dolar olarak belirlenen tahliye parası, daha sonra 150 bin dolara çıkarıldı. Cinsel taciz, görevini kötüye kullanma, küçük yaşta bir çocuğu kötü yola sevketmek ve moral çöküntüye yol açmak suçlamaları ile yargılanacak öğretmen, suçlu bulunması durumunda 10 yıla kadar hapis cezası alabilecek.