BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.455,05
HABER /  GÜNCEL

El Kaide BABASIZ bıraktı

Dün El Kaide operesyonunda ölen polisin cenazesinde çocukları herkesi ağlattı.

Abone ol

Gaziantep'te dün terör örgütü El Kaide'ye yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Ahmet Çondul'un cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Sakarya'ya gönderildi.

 ŞEHİT POLİSİN CENAZESİNDE HÜZÜNLÜ ANLAR YAŞANDI. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Şehit polis memuru Ahmet Çondul'un Türk Bayrağına sarılı tabutu, sirenler ve klaksonlar eşliğinde görev yaptığı Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne son kez getirildi.

Üzüntülerinin sonsuz olduğunu, kahraman şehidi kaybetmenin acısını yüreklerinin derinliklerinde hissettiklerini belirten Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz şöyle konuştu: 

“Aziz şehidim, Ahmet kardeşim gözün arkada kalmasın, senin ailen bizim ailemizdir, çocukların bizim çocuklarımızdır. Ruhun şad olsun, mekanın cennet olsun, şehidim hakkını helal et, kanın yerde kalmadı ve kalmayacak” dedi.

KÜÇÜK YAĞMUR HERKESİ AĞLATTI

Törene çocukları 7 yaşındaki oğlu Tunahan ve 1 yaşındaki kızı Yağmur ile katılan şehit polis memurun Ahmet Çondul'un eşi Aysel Çondul, tören boyunca metanetini korudu ve ağlamadı. Bitkin olduğu gözlenen Aysel Çondul, kadın polisler tarafından teskin edildi.

Bu arada olan bitenlerden habersiz bir şekilde etrafı gözleyen ve babasının tabutuna son kez bakan Yağmur Çondul, törene katılanları ağlattı.

Zaman zaman babasının tabutuna bakan 7 yaşındaki Tunahan'a ise babasının meslektaşları polis kepi taktı. Küçük Tunahan, babasının tabutunun cenaze arabasına konulması sırasında da elinde bulunan oyuncak tabancayı bırakmadı.

Tören boyunca metanetini koruyan Aysel Çondul ise eşinin tabutuna cenaze arabasına konulduğu sırada son kez sarılarak, ağladı.

Şehit polis memuru Ahmet Çondul'un cenazesi, görev yaptığı Gaziantep Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından, bir süre bando eşliğinde özel harekat şube müdürlüğü personeli ve meslektaşlarının omuzlarına alındı.

Törene, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin, Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü personeli, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.